[]

şu iki telefon hakkında?

ilk önce bir telefondan beklentilerimi söyliyeyim size. sürekli twitter kullanan bir insanım. ikisinde de twitter apps var. foursquare kullanan bir insanım, bb için de, android için de uygulaması var. onun dışında google+'ın gelmesiyle plus kullanırım. ikisi için de olacak apps ama android'i pek bir seviyor google. şimdi bir tarafta blackberry diğer tarafta android işletim sistemli bir telefon. vodafone 945 kullanan var mı? memnun musunuz? android'i tam yaşayabiliyor musunuz?

gönül ister ki bb torch ya da htc desire hd alalım ama. şuan sadece bunlara param yetecek sanırım. yorumlarınızı bekliyorum bu iki telefon hakkında.

dediğim gibi, çok şey beklemiyorum. bu istediğim hizmetlere erişebiliyor ikisi de çok rahat. aslında android'li olduğu için vadofone telefonu iyi gibi görünüyor. ama telefon iyi mi? yoksa siktiri boktan mı ona emin olamadım.


BlackBerry Curve (8520), Vodafone 945

 
bb yi sil hayatından öncelikle internet sorunları var ek ücretler vs, Liveprofile gibi sosyal uygulamaların app leri yok, Android al , bende Vodafone 945 ve desire s var , bütçen ne kadar ,


  • utkucbkc  (05.07.11 11:37:00) 
Ne idüğü belirsiz bir telefonla Blackberry'i karşılaştırıyorsunuz... Bence hiç kıyaslanmaz bile...


  • marcelle  (05.07.11 11:41:15 ~ 11:41:37) 
utkucbkc liveprofile.com burada bb için var gösteriyor.


marcelle hocam zaten tam aynı noktaya parmak bastık. karşılaştırmadığım için buraya bunu açtım. ama bir yanda bb'nin düşük bir modeli diğer yanda düşük de olsa android işlemli bir telefon. bunun kıyaslamasını istedim sadece.


bu arada bütçem ciddi şekilde çok az. 500 maksimum 600 çıkabilir.
  • deniztarafinabakankale  (05.07.11 11:46:50 ~ 11:47:20) 
bb curve gerçekten iyi bir telefon DEĞİL. hiç tavsiye etmem. ayrıca yok BİS yok bilmemne, hiç uğraşmayın. Android tabanlı telefonları araştırın.

bu arada google androidi tabii sevecek çünkü kendi çocuğu :)
  • vejeteryan vampir  (05.07.11 11:57:28) 
bence htc wildfire al. ben kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. canavar gibi. facebook, twitter, foursquare, latitude vs. hiç bir uygulamada sorun çıkarmadı. android market açık. şarj konusunda biraz sıkıntı var yalnızca. gps ve internet sürekli açık olursa 1 gün ancak gidiyor. bb 9780 kullanan arkadaşım bile heveslendi bundan almak için.


  • barfilozofu  (05.07.11 12:03:16) 
pardon Nokia için yoktu, blackberry nin en pahalı telefonunun Android tabanlı en ucuz telefondan sadece havalı olur, ekran çözünürlüğü iyi olur, blackberry Ye yada Windows phone lara bulaşma bende desire s ve vodofone 945 var , işlemcisi 800mhz galaxy aceyle aynı, tek eksiği ekranı kalitesiz, Android market var yasal gunceollemesivar sitesinde, uygulama problemi Yok desire sindeki çalışan uygulamalar hepsi aynı, wildfire da oyun oyun oynayamazsin ama htc sense si var .d ben sana her troy yardımcı olurum Android konusunda


  • utkucbkc  (05.07.11 12:19:44) 
birde huewei mi öyle bi telefon Vardi , son telefonu Google ortak uretimiydi , 400 lira civarlsrindaydi,burda çok konusu döndü


  • utkucbkc  (05.07.11 12:27:27) 
wildfire almaya karar verdim sanırım. oyun oynamayı düşünmüyorum. zaten bu sene ciddi şekilde ygs+lys5 muhabbeti var. sadece sosyal medya apps ve biraz da kaliteli bir telefon arayışı içindeyim. wildfire iyi gibi gerçekten.


  • deniztarafinabakankale  (05.07.11 12:33:52) 
wildfire al o zaman , çok çalışma


  • utkucbkc  (05.07.11 12:43:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.