[]

Vücut şekillendirme-yağ yerine kas koyma

goo.gl

linkte anlatılan hareketlerle vücudu şekillendirmek mümkün müdür?

4 günlük göstermiş. ben bunun üzerine haftada 4 saat yüzme, 2 kardiyo da koyarsam, yemek olarak daha fazla protein daha az karbonhidrat şeklinde yersem, sadece dumble ile şekilli vücuda kavuşur muyum?

not: balık etliyim, göbek kısmında biraz balıklıktan çıkıyor gerçi. dumble'larım 4'er kg.

 
P90X programı ile 2 dumble 1 adette barfiks çekebileceğin bir nokta bul kendine başka hiçbirşeye ihtiyacın yok.youtube'da bi araştır istiyosan ben dün başladım çalışmayan kasım kalmadı mubarek.


  • magmageme  (04.07.11 18:34:32) 
efendim ilk ay için yeterli olur bu program ve 4er kiloluk dambıllar, ikinci ay da aynı programı daha yüksek ağırlıklarla çalışsanız idare eder ama üçüncü ay kesinlikle kesmez ne ağırlıklar ne program.


  • kamilinsan  (04.07.11 18:36:36) 
yok abi oyle olmaz o.

hatiri sayilir bir suredir bu islerle ugrasan biri olarak sana tavsiyelerim;

duzenli kardiyo calismasi + uygun bir diyet ile yaglarini yak bi guzel. daha sonra en azindan balik etlilikten normal bir yag oranina gelince, kas calismasina baslar ve diyetini protein agirlikli diyete cevirirsin.

yani diyecegim odur ki bi yandan yag yakip bi yandan kas yapmak olmuyor, ya da ben beceremedim.
  • sakura  (04.07.11 18:39:54) 
tam da buraya p90x'i övmeye gelmiştim. program "kas şaşırtmacası" yaparak kas kütlesini artırıyor. haftanın 7 günü 90 gün boyunca birini seçeceğin 3 arklı kombinasyonda çalışıyorsun. üstüne tanımyıorum.

şöyle bir günlük yaptım ben 90gun.blogspot.com

p90x sonuçları : www.youtube.com
  • cinna monster  (04.07.11 18:40:13) 
ya ben anlamıyorum ortalama bir insan 1 yılda 2.5-3 kg kas kütlesi kazabilir. genetiği uygun herşeyi kuralına göre yapan ise yılda 5-6 kg dan fazla kas kazanamaz. mr olympia falan bile yılda taş çatlasa 10kg as kütlesi ekleyebilir vucuduna.

şimdi bu adamlar nasıl oluyorda 3 ayda o tıfıl hallerinden plasj badicisine dönüşebiliyolar.

1- ya büyük bi aldatmaca var.
2- zaten bu adamların kas altyapısı var ama yağlanma yüzünden çirkin görünüyorlar. yağlar gidince kaslar gözükmeye başlıyor.
  • orpheus  (04.07.11 21:55:36) 
denk gelmişken burda sorayım ben de bu p90x indirdim ama tüy sikletlerde de işe yarıyo mu?
yutuptan vidyolar izliyoz hep götgöbek abiler denemiş

  • melodica  (05.07.11 00:45:45) 
@orpheus aldatmaca değil. bizdekinin aksine orada bu tip reklam verenler şahitlerinin doğruluğunu kanıtlamak durumundalar ve zaten çok fazla kullanıcısı var artık aldatmaca durumu olmasını aşıyor biraz.

@melodica o şekilde kullanmak için bir versiyonu var sanırım, daha ağır bir tempoda çalışıyorsun ama bilemiyorum tabii ne kadar etkili olur. diyetle de desteklemek gerekir sanırım. body buildinge başlayanlara yaptırdıkları gibi proteine abanıp bir yandan bu programı uygulamak gibi falan.
  • cinna monster  (05.07.11 01:10:50) 
tüm cevaplar için teşekkürler, bilgilendim cidden.
p90x için alet edevatım var, sanırım o programa başlayacağım.

  • zunuduko relkirbet  (05.07.11 09:26:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.