[]

Tek burun deliğinin konkalar tarafından full kapalı olması

bunun zararları nelerdir? yarın sabah ameliyat olucam, azcık tırstım ama ne kazanıcam bu ameliyattan sonra merak ediyorum.




 
nasal konkaların yaptığı baskı kalkında(konkalar küçültülünce) nefesin geçeceği alan genişleyecek.Böylece daha rahat nefes alabileceksin.Perşembe günü bende aynı ameliyatı olacağım.
birde ameliyat kararı almışsın ve ameliyattan sonra ne kazanacağını bilmiyorsun öyle mi ?
bence doktorunla tekrar görüş, hatta sana ne kazanacağını anlatmayan doktorla görüşme bile.
  • slymene  (04.07.11 18:27:29) 
beyler bu ifadeyi biraz daha açıcak birileri var mı acaba ?
Bu normal burna sokulan kamerayla görülen bir durum mu yoksa sadece MR mıydı onden arkaya dogru bilgisayardan bakıyoruz bi görüntü var ordan mı anlaşılıyor. Burnundan ameliyet olmuş ancak hala adam gibi nefes alamadığını iddaa eden biri tarafından soruluyor doktora da gittim etler yapışmış dedi kesti yine bi işe yaramadı bakıyor doktorlar kamerayla tertemiz hiç birşey yok diyorlar vs vs. Bir de sanki ameliyattan sonra biraz daha çökük gibi burnum var mıdır böyle bir durum yine ayrıca bu ameliyat çok tuzlu mudur daha önceden öğrenciydim şimdi yeni çalışıyorum ve sigortam da yeni başladı yönlendirebilecek birileri varsa güzel olur .
Soruna cevaptan çok ben bi daha soru sordum ama kusura bakma @alihoca
İstanbuldayım
Saygılar
  • hayyam ara  (04.07.11 18:50:50) 
Ameliyat ücreti 2000-5000 TL arasında değişiyor.
Konka dediğimiz burun eti demek.Doktorun baktığı kamerayla görünüyor, aslında doktor görebiliyor diyelim.
Sizin durumunuz biraz daha karışık galiba bilemiyorum
'Burnundan ameliyet olmuş ancak hala adam gibi nefes alamadığını iddaa eden biri' leri çok var internette onlara ikinci bir operasyon yapılması gerekiyormuş , bugün doktorumda söyledi öyle durumlar olabileceğini.
Ve evet hatta burun çöküklüğü de olabiliyormuş.
Şimdi burun içinde et(konka)ların küçültülmesi olayını devlet karşılıyor çoğu hastahanede(karşılamayanlar da 400-500 civarında ücret istiyorlar)
birde burun şeklinin değiştirilmesi olayı var onu devlet karşılamıyor.Dediğim gibi iki ameliyatın fiyatı(aynı anda yapılabiliyorlar) 2000-5000 TL civarında birşey oluyor.
www.rinoplasti.com
araştırırsanız daha detyalı bilgiler bulabilirsiniz.
  • slymene  (04.07.11 19:06:46) 
bende de kemik eğriliği var burnumda.ameliyat olmam gerekiyormuş.düzgün nefes alamadığım için daha doğrusu havalanmadığı için sinüzete sebep oluyor.bu göçme olayı nasıl birşey olma ihtimali ne ki bende de geçerli mi o.bende yakınlarda gidip ameliyat için randevu alıcaktım.


  • hystarie  (04.07.11 19:25:50) 
@slymene teşekkürler.


  • hayyam ara  (05.07.11 11:27:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.