[]

Flash ActionScript 2 Arapça TextInput Sorunu

Merhabalar son teknolojinin vatanı Galya'nın cesur halkı;
Arap bir firmadan proje devraldık.. Aldık almasınada, adamların proje flash ve as2 üzerine kurulu.. Gel görki, bu projeye ramazan dolayısıyla birşeyler eklemek istiyorlar.. Ve mesaj fasilitesi var bu eklentiler arasında..
Dynamic textfield ile swf'ye xml'den arapça metin girmeyi hallettim as2 için.. Ama textinput çözemiyorum. Kullanıcıya arapça metin yazdıramıyorum.
Tecrübesi olan varsa, birazcık fikir şeyetse muhteşem olur..
Bu arada dynamic textfield çözümüm css kullanmaktan geçiyor..

Ayrıca ; Arapça fılaş mı olur lan!

 
kullanıcıya arapça metin yazdıramıyorum derken? mesela nereye ne yazdırmak istiyorsun?
adam arapça harf yazdığında orada ne çıkıyor? saçma bi karakter mi?

  • msecure  (04.07.11 16:02:54) 
Hiçbir metin gözükmüyor.. Texti dinamik olarak xml'den okutup getirirsem, yazı çıkıyor. Ama ben metni elle yazmak istersen uygulama başladıktan sonra(mesan gönderme kısmı gibi) hiçbirşey yazmıyor..


  • quaker  (04.07.11 21:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.