[]

Karşı Cinsle İnterrail Meselesi ??

selamlar ahali, sorduydum ama cevap alamadım bir kez daha soruyorum. ağustos başı gibi ufaktan bir interrail planı var. interrail ile ilgili sağdan soldan da okudum bi şeyler fakat aklıma takılan şeyler var;

- 20li yaşlarda bir er kişiyim ve (sevgili olmayan/ just a friend) kız arkadaşla, 2 kişi olarak yapılacak bu gezi. bu durum gezi sürecinde herhangi bir sorun teşkil eder mi ? -/+ ne olur sizce ?

- arkadaş almanyada olacağı için oradan başlıycaz gezmeye. almanya, fransa, avusturya, çek cumhuriyeti, hollanda gezilmesi planlanan ülkeler. tabi hepsini gezemeyebiliriz de. 10 günlük flexi bilet yeter mi sizce? yoksa 22 günlük olan flexi mi tercih edilmeli?

- geziyle ilgili aklınıza gelen önerilerinizi, tavsiyelerinizi yazabilirsiniz..

 
hatun ecnebilerle takılırken kıskanclık krızıne girip olay cıkarrısın


  • bryan fury  (04.07.11 14:40:19) 
ya çok şahane olur ya da kabus. ortasını yakalarsanız ne ala. tarzınızın ne kadar benzer olduğu da önemli tabi. kalacak, yemek yiyecek, gezilecek yerler konusunda ne kadar hemfikirsiniz mesela.


  • kediebesi  (04.07.11 14:44:43 ~ 14:45:45) 
Sevgili olma ihtimaliniz varsa yapmayın.
Hatun senden daha baskın ve sosyalse yapmayın.
Hatun çok güzel sen çok çirkinsen yapmayın.
Sen çok güzel hatun çok çirkinse yapmayın.
Hatun çok nazlı, çıtkırıldımsa yapmayın.
İlk seviştiği herifin peşine takılıp seni unutacaksa yapmayın.
İlk seviştiğin hatunun peşine takılıp bu garibi unutacaksan yapmayın.
  • coldbound  (04.07.11 14:50:07) 
valla ne ben çok yakışıklıyım ne de o çok güzel.. ikimiz de kafa olarak gayet uyuşuyoruz, baskın kimse yok, kapris yok, çıt kırıldım da değil kendisi..


  • toshiro  (04.07.11 15:00:59) 
abi sevgili olsana o zaman, negzelmiş.


  • charlesbukowskiineksi  (04.07.11 15:09:51) 
fizik gücünüz yeterliyse, ciddi tartışmalara girseniz de bir şekilde yan yana durmayı, çözmeyi becerebiliyorsanız, en önemlisi de iyi bir planınız varsa problem olmaz. iyi bir plan ve yüksek sorun çözme becerisi mühim. 22 gün içinde 10 günlük flexi yetebilir. şöyle ki, türkiye'den trenle çıkıyorsanız, neredeyse orta avrupa'ya kadar interrail bileti soran olmuyor. yani işaretlemiyorlar bileti. öte yandan yunanistan'da extra ücretler o kadar fazla ki trenle çıkmak yerine ucuz charter uçaklarla kendinizi shengen dahilinde bir yere atıvermek daha mantıklı olur bence.


  • cifadam  (04.07.11 15:10:56) 
bence pek de iyi olur pek de güzel olur. Kendinizi kasmayın, anam nası olcak ki yeaa demeyin. neşenizi koruyun. Muhakkak çeşitli ayrıntıları düşünmede, bazı konulardaki becerilerde iki cinsin birbirini tamamlayacağı noktalr olacaktır. ama tabi orada kızlarla takılma gibi bi durumun olursa yanında erkek olması daha avantaj olurdu. bir de kızlar genelde erkeklere göre daha çabuk yorulurlar, hassas olurlar vs. bir de onu korumak kollamak gibi bi psikoloji içine girebilirsin bu da seni kasabilir. ama zaten niyet ettiğinize göre çok iyi anlaşıyor ve bunu istiyor gibisiniz. toleranslı olun, önyargılı olmayıni çok eğlenicez yehuuu diyin.

çok iyi vakit geçirmenizi dilerim.
  • mahnita  (04.07.11 15:42:18) 
arkadaş 10 günlük bilet aldı. biletlerde kullandıın günü kendin işaretliyosun. bu çakallık yapıp işeretlemedi bazen, 16 gün kullandı. gnelde kontrol olmuyo, olanlarda da hemen kondüktörü görüp işeretliyo falan. bi de şöyle bi olay var: (bkz: silinen tükenmez)


  • seen sea  (04.07.11 16:44:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.