[]

Ege Kıyısında Tatil (Pansiyon) Önerisi

Kız arkadaşla 3-4 gecelik, ege kıyısında, ne çok hareketli ne çok sakin, orta kararda, gecelik iki kişi 80-100tl civarında bir konaklama ücreti ayırabileceğimiz bir tatil yöresi, hatta bilenlerden direkt olarak pansiyonun ismini ve telefonunu rica ediyorum.

(pansiyon havuzsuz olabilir, lakin denize yürüme mesafesinde olsun)


 
datça - palamutbükü dünyanın en güzel sahil kasabası, ne çok sakin ne çok hareketli, ama birisine ddaha yakın ise sakin.

yakamoz pansiyon, denize üç dakika yürüme mesafesi, tatlı bir aile işletiyor, odalar iki kişi 60 tl mi ne, minik bir bahçesi var, mutfağında kahvaltı hazırlıyorlar sabah, hatta akşam kendilerine yemek yapınca seni de davet edecek kadar sıcaklar.

ben bir daha tatil yapıcak olsam gidip palamutbükü'nde orada kalırım.

numarası yok, zira telimi kaybettim. ancak palamutbükü'ne datça'^dan minisbüslere binip palamutbükü'nün girişinde inince beş dak yürüme mesafesi, kime sorsan gösterir
  • mccormick  (04.07.11 14:30:15) 
eski foça. iyon pansiyon.


  • mirac  (04.07.11 16:48:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.