[]

takım elbise nerden alınır?

liseden bu yana takım elbise giymemiş bu bünyeye bir yardımı çok görmeyin.

ablamın düğünü için takım elbise lazım. hangi markaları önerirsiniz? çok para harcamak istemiyorum. outlet mağazaları ne durumda? istanbul yenibosna tarafındaki outletlere gitsem düzgün birşey bulabilir miyim?

ince kesim bir takım düşünüyorum. boy 1.80 kilo 85 ama kilo kısmı göbekte toplanmış durumda(bira göbeği). bacaklar falan ince, orantısız bir vücut. napsak?

 
zara'dan aldim ben takimimi 3 sene once, 500 lira falandi. delicesine seviyorum anlatamam sirf giymek icin dugunlere falan gider oldum.

ince kesim derken dar kesim mi kastediyorsun? zara'da cok guzel dar kesim gomlek ve ceketler oluyor, benim aldigim da oyleydi.
  • sakura  (03.07.11 23:57:39) 
sarar.. uydururlar herhalde vucuda gore?


  • poset  (04.07.11 00:01:24) 
altınyıldız'daki kampanya bitmediyse gayet ucuza nanoteknoloji ile üretilmiş takımlar var.nanoteknoloji ile takım elbisen su ve kiri tutmuyor, hafifçe silkeleme ile temizleyebiliyorsun.

ayrıca dar kesim çok güzel takımları ve gömlekleri var.

ben takımı bir kere al, uzun süre kullan mantığında olduğum için parayı pek sorun etmiyorum ama 300-400 liraya kadar bütçen varsa altınyıldız'a bi uğra.
  • corrado  (04.07.11 00:02:19) 
oliviuma gidebilirsin. şahsi araç varsa basın express yolu üzerindeki outletlere bakabilirsin. orda bildiğim uygun süvari var, çok da pahalıya gelmez.


  • akruban  (04.07.11 00:03:06) 
Georges Marciano marka italyan kesim takımlar var, Bahçelievler Metroport Daniel Hechter outlet mağazasında. Sezon fiyatı 600 ama seri sonu olması sebebiyle 149 tl. Göbek çok şiş değilse olur bence.


  • aidiyetsiz  (04.07.11 00:04:46) 
aradığın budur:
sarar interview

  • seyduna6687  (04.07.11 00:06:05) 
olivium'u oneririm ben de. suvari fiyatiyla cok uygun. gomlek ve takimda.

indirimde yakalarsaniz altinyildiz ve sarar'in takimlari cok iyi. lakin "gercek" indirimde yakalamak gerekiyor. d's damat takimlari yine cok guzel ama masallah fiyatlari, onlarin da indirim zamanini denk getirmek gerek (olivium'daki urunleri nispeten daha ucuz).
  • entrapmen  (04.07.11 01:03:15) 
süvari ve efor

uygun fiyata güzel takımlar alabiliyorsun şu sıralar.
  • emfuzi  (04.07.11 13:04:50) 
büyükçekmece tarafında e5 üstünde sarar'ın fabrika satış mağazası var.fiyatları 250 civarı. yolu göze alabilirsen gitmende fayda var.aymerkez avm'yi geçince sağda kalıyor.


  • y para dentro  (04.07.11 16:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.