[]

Tabanca geri tepmesi ne kadar kuvvetli bir şey?

Şarjörlü ve toplu tabancalarda geri tepme ne kadar kuvvetli oluyor? Uygun atış pozisyonunda olan herhangi biri geri tepmeyi kolayca kontrol edebilir mi? Omuz kası, kol kası olması mı gerekiyor kontrol edebilmek için?

Teşekkür ederim.


 
Normalden çok daha abartılı bir omuz,kol kasına gerek yok ama düzgün pozisyon önemli. Yoksa kafana vurabilirsin silahı, net. Silah geri tepecektir her türlü ama bunun kontrolü insanın kaslı olmasında değil düzgün tutmasında.


  • wallcan  (03.07.11 21:23:51) 
Tabancadan tabancaya değişiyor. Bunu kontrol etmek de kolay değil ve insan anatomisiyle pek alakası yok. Fakat örneğin glock, sig sauer vb. tabancaların geri tepmeleri daha az.


  • sheba and the albino girls  (03.07.11 21:40:36) 
geri tepme, mermi kalibresine, hızına göre değişir. ilk defa atış yapacaksan poligonda falan, düşük kalibreli tercih et. şarjörlü olsun.


  • speculative fiction  (03.07.11 21:43:03) 
ilk atışlardan sonra kontrol edebileceğiniz bir şey.


  • canseven  (03.07.11 21:53:25) 
hacı kovboy gibi ateş etme heveslisi değilsen tepme sorun olmaz.
kas değil nizami tutuş ve duruş önemlidir.
bana göre tabanca ile hedef vurmak tüfek ile hedef vurmaktan daha zor.
kalibreye falan takılma o kadar.
yerli tabanca tercih etme dandik oluyor.
almanya belçika ve abd malları güzel.
  • seyduna6687  (03.07.11 23:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.