[]

bir komut vardi

komut mu deniyor ne deniyor tam olarak bilmiyorum yanlis yazmis olabilirim.

hani bilgisayar guncelleme yapar da, yeniden baslatilmasi gerekir. windows da ikide bir uyari yapar uyariyi kapatmazsaniz 15 dakika icinde kendi kendine restart yapar hatta. ama siz kutucugu kapatsaniz bile o belli bi sure sonra tekrar cikar sinirlerinizi bozar.

hah iste bir komut vardi run'a yazardim, onu yazinca o uyari hic cikmazdi bir daha. wc stop auserv gibi bi seydi ama hatirlayamiyorum tam. neydi o?

 
"net stop wuauserv"


  • ufukcel  (03.07.11 16:36:01) 
bu otomatik guncellemeleri tamamen kapatiyor sanirim, benim istedigim sadece restart uyarisini iptal etmesi.

ama sen yazinca cagrisim yapti hatirladim, "sc stop wuauserv" idi benim dedigim.
  • sakura  (03.07.11 16:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.