[]

internetim belirli bir süre sonra gidip geliyor

ttnete sürekli arıza kaydı bıraktım ve sürekli hat değerleriniz normal gözüküyor diyorlar.

farklı modem denedim sonuç biraz daha olumlu çıktı. fakat az da olsa kopup gelmeler devam ediyor.

kendi modemimde gidip gelme 10 dakikada 4-5 kez olurken, farklı bir modemde bu durum 20-30 dakikada 1 kez oldu.

evde paralel telefon hattı vardı. birini iptal ettim olmadı. telefon hattını splitter kullanmadan direkt modeme bağladım yine olmadı.

akşam santralden biriyle görüştüm. sorunun splitterdan olduğunu söyledi. ben de yapmış olduklarımı açıkladım. gece 2 civarı splitterı değiştirdim 170 mb dosyayı indirebildim. sabah aynı dosyayı tekrar denedim kopmalar devam ediyor.

sizin de başınıza böyle bir olay geldi mi? sorun sizce nedir? ne olabilir?

 
Bende de vardi ayni sorun splitter a giren telefon kablosunda temassizlik oluyor sanirim bi yerden kablo kopmus icten. O kablolari degistirin bence.


  • rentts  (03.07.11 10:41:42) 
Benzer bir sorundan dolayı bende şikayette bulundum geri dönüş yapan kişi telefon hattımda parazit olduğunu ve arıza kaydı bırakmamı söyledi dediği gibi arıza kaydı bıraktım ama işimiz telekoma kaldıktan sonra zor çözülür gibi geliyor bana. Aynı sorun alt komşumda da var durum böyle olunca aklıma arkadaşımın söylediği şey geldi fiberoptik için her yeri kazıyorlar demişti belki mevcut hatlar bu yüzden problemlidir..


  • Ekim Bebesi  (03.07.11 13:13:50 ~ 13:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.