[]

Köpek için alt bezi..

Selam Sezar'ın tek korktuğu toprak Galya'nın mağrur insanları;
Daha önce birkaç sefer sevgili köpeğimiz hakkında size sorular sormuştum.
Yok eve tuvaletini yapma problemi, şu bu ne yapabiliriz diye..
Çok farklı yaklaşımlar gelmişti, "tekrar eğitim, tedavi, ilaç vs." olmak üzere..
Artık veterinerinde söylediği tek birşey var, "Bu köpek bunadı.. Yapılacak birşey yok. Birşeyi engellemek için ilaç versek, başka bir yerini bozarız.. Dokunmamak lazım.." (Köpeğimiz 14.5 yaşını geçiyor..)

Artık eve tuvalet yapma olayı sınırı aştı.. Elde kovayla geziyorum.. Her tarafta çamaşır suları var.. Hatta bir odadaki parkeler ıslanmaktan kabardı, parke yaptırmamız gerekecek. O kadar zor durumdayız.

Bunun önüne geçmemiz gerekiyor, köpekler için alt bezi nereden bulabiliriz?
Bulamasak ne yapabiliriz? Hasta alt bezi alıp biz mi uygun hale getirsek?
Acil yardımınız gerekiyor.
Teşekkürler..

 
alt bezi takarsanız poposunda kurur, tıkanır, yara olur. yemekten hemen sonra dışarı çıkıyor mu? hareketini evin belli bir bölgesine kısıtlamanız mümkün mü?


  • kediebesi  (02.07.11 12:54:45) 
@kediebesi : Yemekten sonra ile sınırlı bile değil.. Günde 3-4 sefer çıkıyor..
Gece yarısı oda kapıma yaptı mesela.. Kokuya uyandım ve temizledim..
@elxa: Cidden temizlemek artık sinir yaratıyor.. Ben yaşlanınca umarım banada böyle bakan biri çıkar.. O videoyu da gördüm. Düşünüyorum yapmayı..
  • quaker  (02.07.11 13:26:06) 
Köpeğinizi bu kadar seviyor olmanız ne güzel,tebrik etmek istedim.Kolaylıklar diliyorum...


  • alınacaknikmikaldıaq!  (02.07.11 18:45:25) 
aklıma bişi geldi. böyle yere sermelik bezler var, paketli satılıyor. eczanede.com böyle bişi
sürekli yatmayı sevdiği bir yer varsa, oranın yakınına bundan serseniz, ona yapmasını teşvik etseniz, nasıl alıştıracağınızı bildiğinizden eminim.
bir de eğer bez takmayı düşünüyorsanız ve uzun tüylü bir hayvansa poposunu traş etmek rahatlatır sanıyorum.
  • kediebesi  (02.07.11 22:23:17 ~ 22:23:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.