[]

Nefret Söylemi ve İspiyon

Nefret söylemi nedeniyle yapılan ispiyonlar değerlendirilirken, bu konuyla alakalı yapılan/yapılmış çalışmalar neticesinde oluşturulmuş farklı mekanizmalar da mı giriyor acaba işin içine? Hususi olarak farklı bir havuzda mı bekletiliyor bu tür ispiyonlar? Çünkü, -tam zamanını hatırlamıyorum ama- 10 gün kadar önceki bir ispiyonum hâlâ arafta bekliyor. ("İspiyonla"ya bastığımda "... numaralı entry zaten ispiyonlanmış ya da silinmiş. artık çok geç" diyor yani.)

Neden bu kadar geç değerlendiriliyor olabilir nefret söylemi ispiyonları?


 
çok mu net ispiyonladığın entry, tartışılıyor olabilir? ya da basitçe sırası gelmemiş olabilir. bazı ispiyonların değerlendirilmesi çook uzun zaman alabiliyor ama bu sebeple ispiyonlananların bir şekilde bi önceliği vardır sanırım. ama orda da belki bi birikme olmuştur.


  • tepedeki psychedelic adam  (01.07.11 14:58:38) 
İspiyonlamadan önce ben de biraz düşünmüştüm. Öyle ilk bakışta ayan beyan gözükmeyebilir ama bu kadar süre olumlu/olumsuz bir karara varılmayacak bir şey de değildi. Evet, birikme, sıra falan vardır belki de.

Diğer ispiyon türlerinde, aksiyon alma süresinin 3-5 günü geçtiğine rastgelmedim. Benim şansıma olabilir. Nefret söyleminin gerçekten bir önceliği olması gerekiyor, gg'den sonra.
  • shangrilla  (01.07.11 15:23:38) 
Kendi içlerinde kavga etmekle meşgul şu anda nefret söylemi grubu, istifalardı karşılıklı "bunu sen yap", "hayır sen bana emir mi veriyosun"lardı falan, o yüzden birkaç yılı bulabilir ispiyonun işlenmesi.

İşin kötü yanı, NS ispitli bi entryi GG diye ispiyonlayamıyorsun bu ispitlendi zaten diyor, çok kişinin başı yanacak bu yüzden.
  • roket adam  (01.07.11 18:09:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.