[]

Android Telefona Uygulamalar

Donanımhaberden falan bakıyorum ama 68 sayfada karman çorman bilgiler dolu. Samsung Galaxy Ace telefonum var. Hayatımda ilk kez şu sıralar karşılaşmaktayım android telefonla. Bu konuda cahilim yani.

Telefonu alır almaz bi wifi bağlanıp twitter, facebook ve whatsapp'ın uygulamalarını indirdim market vasıtasıyla.

Şimdi merak ettiğim şey, mesela facebook'a giriyoruz x yerine gittik ve o an y arkadaşımla x yerine olduğumuza dair bi yer etiketi göndericez. Nasıl yapabilirim acaba bunu? Hangi uygulamayı indirmem gerekiyor?

 
faacebook application da var zaten o özellik ana menüde yerler kısmında


  • delidir yakalayin  (01.07.11 14:18:36) 
heh tamamdır çok teşekkürler. bu arada tavsiye ettiğiniz android uygulamaları falan varsa çok memnun olurum. genelde oyun değil de sosyal ağ olarak falan kullanıyorum, haber siteleri falan olabilir. ya da illa ki yükle dediğiniz bir şey olabilir.


  • calimdor  (01.07.11 14:20:32) 
*photo funia (Resimleri tipten tipe sokuyo. Eğlenceli baya)
*wifi analyzer (Wi-fi bağlantısının ne tarafta daha güçlü olduğunu falan bunda ki gösterge ile bulabilirsin. Ortak alanlarda işe çok yarıyor)
*where is my droid (telefonu kaybedersen falan bunla bulabilme şansın var)
  • naharir  (01.07.11 14:31:16) 
tamamdır bunlar işime yarar şeyler. bi de belki ben bulamadığımdandır ama gene de sorayım. mesela şimdi ben müzikleri yükledim ama sadece bir klasörde gözüküyor ve klasörü masaüstü (ben masaüstü diyicem o ekrana)ne atamıyorum. böyle winamp ya da media player gibi bir program var mı, masaüstünden tek klikle müziklere geçeyim.


  • calimdor  (01.07.11 14:37:17) 
zedge : kolayca wallpaper,melodi download yolu
connection checker : pil tasarrufuna acayip fayda sağlıyor.
camera 360 ultimate : süper fotolar çekebilirsin.
  • delidir yakalayin  (01.07.11 14:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.