[]

Kulak ve baş dönmesi ilişkisi

Biraz önce kulağımda, bir yerden hava kaçar da bir ses çıkar ya poff diye aynen öyle bir ses geldi ve hemen ardından beni yere düşürecek kadar şiddetli baş dönmesiyle karşı karşıya kaldım.

Bu nedir ne değildir? hangi doktora başvurmalıyım bu şikayetten dolayı?


 
kulak burun boğaz (kbb) gidecen.


  • no avalon  (01.07.11 13:04:42) 
kulak kiri. temizletince geçer.


  • ben smyrna  (01.07.11 13:10:25) 
orta kulak sıvı kaybı yaşamadığını dilerim.

vertigom var benim ve özellikle mevsim geçişlerinde bir kaç gün kıpırdayamadan yataa bağlı kalıyorum. ihmal etme hemen git
  • nisansayısı  (01.07.11 14:01:04) 
yolda düşüp bi taraflarını yaralamaman için birisi refakatında kbb doktoruna git ve aynen bu öyküyü ver. fazla bekleme bence.


  • allahim sen beni desarj et  (01.07.11 14:49:49) 
kulak zarında normalde kapalı durabilen ancak nefes tuttuğundaki iç basıncın artışı ile açılabilen bir delik olabilir. bu da kulak içinde hızlı basınç değişimine sebep olabilir. geçer kendisi.


  • screamshot  (01.07.11 15:45:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.