[]

Yamaç Paraşütü / Fethiye / Ölüdeniz ?

Fethiye'de yamaç paraşütü yapmış olanalar, bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
nerede yapılır , ne kadardır, tavsiyeleriniz ?



 
ben 5 sene önce 110 tlye yapmıştım :) beydağımıydı babadağ mıydı öyle bir şeydi.


  • köfte  (01.07.11 11:09:53) 
Ölüdeniz'de sahilde yürüyüşe çıktığınızda mutlaka görürsünüz, tüm firmaların dükkanları/standları vardır. Orada kayıt yaptıabilirsiniz. Biz ikarus'la yapmıştık yamaç paraşütünü gayet de memnun kaldık. Fiyatını hatırlamıyorum 4 sene oldu.


  • efebb  (01.07.11 11:10:44) 
10 gün önceki gözlem:
bütün dükkanlarda 150tl pazarlıkla 140tl ye indiriyorlar.(ölüdeniz)

  • s man chen  (01.07.11 11:36:59) 
Fethiye Ölüdeniz'de Babadağı'dır. 3 farklı atlayış pisti vardır.Güzel bir tecrübe olur kesin alışkanlık yapar.

Bu arada birçok firma var ama her firma ile de uçulmaz. Git sahilde inişleri bile izlesen hangi firmanın armut gibi hangisinin de düzgün şekilde indiğini anlarsın. O yüzden üçe beşe bakmadan iyi bir firma ile uç. Sonuçta az da olsa riskli bir iş. Hangi firma dersen ben kendim bu firma ile uçtum. (bkz: ikarus havacılık)
  • unspokenlies reloaded  (01.07.11 11:44:00 ~ 12:05:27) 
gecen hafta sonu atladim... 150 fiyat... biz 130'a atladık... bize gravity'den uzak durun demişlerdi... bi tane sahilde sonda turuncu amblemli bir firma var o iyi... biz focus'tan elemanlarla atlamıstık herhal... fotograflarını cekecekler atlarken o işten deli sikiyorlar, pazarlıkla 70 tl istemişlerdi en son oha deyip bırakmıştık fotoları... o yüzden atlarken makineni yanına al... kendin çek... babadağ'dan atlayacan, müze kartın varsa 20 tl daha düşür fiyattan...


  • les  (01.07.11 15:55:32) 
ileride bilgi sahibi olmak isteyen araştıran olurmu bilmem ama ben tecrübelerimi paylaşayım.
--PEGAS firması ile atladık ( Paragliding ), 130+20 totalde 150 ye patladı.
--kesinlikle yapılması gereken bir şey kaçırmayın.
--önce babadağ a araçla sizi çıkarıyorlar paraşütü geçirip pilotla beraber uçuşa geçiyorsunuz, havada pilot sizin resimlerinizi ve videonuzu çekiyor, indikten sonra size gösterip beğenirseniz totalde 70-80 tl ye size cd olarak çakıyor:)
  • tombalabala  (17.07.11 21:05:09 ~ 21:08:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.