[]

şu bot nasıl? (capsli)

www.amazon.com

fiyat olarak gayet ucuz, markası da (hi tec) gayet iyi gibi. özellikler de fena değil ama gore tex özelliği yok galiba?

bu fiyata önerebileceğiniz başka markalar vsr mı?

 
jack wolfskin'in 1-1 aynı bir botunu kullandım. daha doğrusu kullanamadım. izmir gibi kışları ılıman bi iklimdeysen gereksiz bence.


  • yaarock  (01.07.11 00:34:04) 
erzurum gibi kışın bitmediği yerde yaşıyorsan veya dağa çıkacaksan al tabi sağlam duruyo ama tipi kayık..


  • andlee  (01.07.11 00:38:34) 
normalde cat bot giyiyorum ama uzun süreli yurtdışı seyahatlarde falan bu tarz hafif ve rahat botlar daha iyi olur diye düşünüyorum, ayrıca trekking'e de başlayacağım; onun için bu tarz botlarla daha rahat ederim gibi geldi.


  • tranquillo  (01.07.11 00:43:32) 
dağ yürüyüşleri için güzel olur ama bunu kullanabilmen için, özellikle rahatlıkla, iklim en önemli faktör bence. çünkü gerçekten 1 saatin sonunda ayaklarını kesmek isteyebilirsin =)


  • yaarock  (01.07.11 00:46:49) 
üstad hitec in başka bi botu var bende bak abartmıyorum lise2de aldım şu an üniversite biteli bi sene oldu üstüne üniversitenin son yılında erasmus olayıyla polonyaya gittim ee avrupaya gidince o ülke senin bu ülke benim 10 a yakın ülke bi sürü şehir gezdik karpatlara gittik dağlara çıktık parisinden norveçine gittik hostelleri ayarlayıp bazen bi iki hafta hiç polonyaya dönmediğimiz oldu günler boyu yürüdük şehirleri gezmek için ve ayağımda hep hi tec vardı en rahat spor ayakkabıdan rahat en iyisinden hafiftir tavsiye ediyorum. öyle cat gibi filan değil bunlar sıcakta giysen bile diğer botlar gibi sıkıntı yaratmaz bi de columbia var aynı tarzda istersen almadan önce dene bi yerde öyle karar ver, bunların boğazsız olanları var daha sade görünümlü ama dağ tepe gideceksen trekking olaylarına başlayacaksan dediğin gibi yurt dışı filan gezeceksen al giy 4 mevsim yaz kış giyebilirsin e yazın biraz kaba oluyo görüntüsü ama her şarta uygundur çünkü yürümek zor zanaat normal ayakkabıyla dediklerimi yapmayı denersen ızdıraba dönüşür bu tarz bi şeye ihtiyacın var gerçekten.
şu da www.columbia.com.tr columbianın sitesi.

bi de yeni geldi aklıma "the north face" var o da çok sağlam markadır ama fiyatları biraz daha tuzlu olabilir.
  • karacigerim vur kadehlere  (01.07.11 00:55:51 ~ 01:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.