[]

arabayla ege akdeniz turu için öneriler

merhaba aklınızda kalan gezip görülcek denize girilcek yerler varmı? memnun kaldığınız tek gece içibn otel pansiyon, herhangi güzzel bir koy, deniz, plaj var mı?

izmirden başlayıp alanyaya kdr gitmeyi planlıyoruz.. dalyan saklıkent ölüdeniz, dim çayı manavgat bildiğimiz yerler başka önerisi olan?


 
ölüdenizden kelebek vadisine gidin
marmaris/datça yolunda çok güzel sahiller var
köyceğiz de denize girmek için iyi
adrasan/olympos zaten meşur
kaşda ki adanın adını unuttum
demre de noel baba klisesine gidin
patara plajı var onu da es geçmeyin
fethiye/antalya yolunu yayladan değil sahilden gidin
kaş da bir gün kalın derim
finike/kumluca çok sevmezsiniz
aklıma geldikçe daha eklerim.
  • benlik bu kadar  (30.06.11 11:27:50) 
tekirova-kemer arasında tahtalı teleferik var onu da deneyin derim.
kemerde moonlight park var, kesinlikle denize orda bir gün girin derim
Antalya manavgat güzergahında birşey tavsiye edemiyorum.
  • benlik bu kadar  (30.06.11 11:29:18) 
phaselis koyuna da gidin. tekirova-kemer arasında


  • benlik bu kadar  (30.06.11 11:29:55) 
kaşta çok orjinal butik oteller var, bütçeye göre güzel biryer bulabilirsiniz.


  • benlik bu kadar  (30.06.11 11:30:27) 
eğer akşam denk gelirseniz çıralı/yanartaşa gidin.


  • benlik bu kadar  (30.06.11 11:40:10) 
dün buna benzer bi soruya şöyle bi cevap yazmıştım, onlar mersinden başlıyacaklardı ona göre yazdım.

"mersinden başlıyorum; cennet cehennem çukuru, oradan alanyaya kadar pek bir şey yok zaten yalnız yollar çok virajlı dikkatli sürün bi de mideniz bulandıkça arabayı park edip dinlenin anamurdan ucuza muz alın bol bol muz yiyin gari, alanya da alanya kalasi ve dikilitaş mağarası, alanyadan sonra antalya geliyor zaten kemere kadar turistik yer çok saymakla bitmez ama belli başlı şeyleri söyliyeyim aspendos, kurşunlu ve düden şelaleri, köprülü kanyon ( manavgat şelalesi pek görülmeye değer değil zaman harcamayın) antalya merkezi gezebilirsiniz tabiki de (belek manavgat gibi turistik ilçelere girmeyin çünkü oralarda sadece oteller var gezip görülecek yerler değil yani ) sonra kemer istikametine gidin kemerden sonra kaş, kalkan, patara, saklıkent, fethiye, marmaris, gökova, bodrum oradan da izmir diyorum. tabi bu saydığım yerlerin arasında mükemmel koylar ve denize girilebilecek yerler var. türkiyenin güney ve ege sahil şeridini bi paragrafla özetlediğim için de kendimi tebrik ediyorum."
  • hizli sperm  (30.06.11 11:40:33) 
öncelikle bir müze kart edin. 20 lira ve bütün yıl bedava giriş çıkış.

patarada bir gün kalıp denize gir. akşam kerataları izle. sahili kirletme.
bodrumda kale ve su altı arkeoloji müzesi
demre noel baba kilisesi
bafa gölünde balık restoranları var lüks yerler değil ama hizmet harika ve çok ucuz (milastan çıkınca)
olimpos
kaş kalkan yolu çok virajlı gün içinde oradan geçerken arabayı kenara çekin plajda denize girin, hemen yol üstü yapacaksınız bunu. göreceksiniz mutlaka birileri denizde olacak. araba için de virajların olduğu yerlerde dağa doğru boşluklar oluyor, oralara yanaşın.
antalyada düden manavgat şelaleleri, aspendos ve bunun gibi aklıma gelmeyen bir sürü tarihi yer var oralara gidin.
bir de bir arkadaşın da yazdığı gibi cennet cehennem......

uzar bu. düzensiz yazdım. kafam karışık, ondan oldu.
  • bıdıbıdı  (30.06.11 12:54:09) 
saklıkent+1


  • bıdıbıdı  (30.06.11 12:55:08) 
kimse yazmamış ne güzel. klasik ama buradan giderken şirince ve şarapları ve tabi ki efes. meryem anaya bir ziyaret de güzel olur. sonra kuşadası kale belki şöyle bir çıkabilirsiniz. bir iki fotoğraf için. didim güzeldir. altın kum rengini hala korusa da çoooooook kalabalık. denizinde bol çiş çıkmış, denize orda girmeyin. gümüldür orman kampı var çok güzel yeri. çadır kuracaksanız tavsiye ederim.


  • bıdıbıdı  (30.06.11 13:00:34) 
didim - altınkum için 20 km içeri girip çıkmaya değmez.


  • hizli sperm  (30.06.11 17:28:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.