[]

Şehide denilen kelle sorusu

Selam arkadaşlar
İsmi malum kişinin "sayın öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor" sözü gerçekten söylenmiş bir söz mü? Eğer gerçekse bunun bana kanıt olarak sunulabilecek geçerli bi belgesini, kaydını, görüntüsünü vs verebilir misiniz? Ama öyle facebook grupları yada ne bileyim saçma sapan internet adresleri değil, atıyorum adalet bakanlığından bi belge olur yada hürriyet milliyet gibi kurumsal sitelerden bi link olur. Böyle geçerliliği olan, söylediğine dair kanıt olabilecek bir şey arıyorum.



 
  • keseci  (30.06.11 01:35:20) 
o zaman mit'e rica ediceksin abi burdan kim nerden bulsun adalet bakanlığı'ndan tasdikli delili? ama bir ses kaydı vardı net bi şekilde diyordu kelle diye. artık nerden bulunursa sana inandırıcı gelir orasını bilemeyeceğim.


  • dougsampson  (30.06.11 01:35:35) 
hurarsiv.hurriyet.com.tr

geçenlerde mhp genel başkan yardımcılarından biri de sayın öcalan dedi, arada uyandırdılar galiba da konuşmanın bitiminde özür diledi.
  • ensar  (30.06.11 01:40:13) 
"sayın öcalan düşüncelerinin değil, almış olduğu kellelerin hesabını veriyor." demiş. gerçekten de baktım bende bir kanıt bulamadım. ses kayıtları var, ve ses pek de onunkine benzemiyor.

ama yine de buradaki kelle olayı "öcalan'a göre kelle" olduğu için pek yadırganicak bir durumu yok. erdoğan "kelle" demez sonuçta o kadar milletin önünde.

yani kısaca, sanırım olay yalan..
  • nuribilgeceylan  (30.06.11 01:41:45) 
beyler deli manyak bir erdogan savunucusuyum ama kendisi bu lafi dedi.

linki zaten verdim bi daha vereyim, videonun aciklama kisminda söyledigi dakikayi veriyor zaten.

www.youtube.com
  • keseci  (30.06.11 01:45:33) 
ben de abdullah öcalan ı eline verseler allah rızası için oracıkta boğacak bir adamım gücüm yeterse ama abdullah öcalan sayın öcalan dır. hayvan değil hala insandır. acilen öldürülmesinin gerekliliği bunları değiştirmez.


  • ensar  (30.06.11 01:49:19) 
@dougsampson kardeşim anlatmaya çalıştığım bi soruşturma açıldıysa bunun iddianamesinde kanıt olarak sunulmuş olabilir ve bu belgeyi muhalifler bi şekilde ele geçirdiyse yayınlamış olabilirler o yüzden sordum yoksa hackleyelim adalet bakanlığı arşivini wikileaks olalım demiyorum.


  • ucan pirasa  (30.06.11 01:50:31) 
15. saniyede bişey demiyor?


  • nezareten taharet  (30.06.11 02:58:26) 
@nuribilgeceylan, adamın kendisi bile kabul etti sesi, hangi montajdan bahsediyorsun ki? ses direk onun her gün dinliyoruz, kabak gibi ortada.

yani kısaca, sanırım sağırsınız... olay gerçektir arkadaşlar.
  • only alcoholica  (30.06.11 03:01:37) 
@only alcoholica

düşüncemi söyledim

yani kısaca, sağır değil ama sığırsınız
  • nuribilgeceylan  (30.06.11 03:22:07) 
hakikaten ne SIĞır adamlarsınız ya. bir insana sayın demek için illa sevgi ya da saygı mı duymak gerekiyor? adam başbakan, hergün onlarca demeç veriyo, konuşma yapıyo ve herkesten sayın diye bahsetmek zorunda. dolayısıyla ağız alışkanlığı ile sayın demiş olabilir, gayet doğal bence. muhalefet liderlerine de sayın bahçeli veya sayın kılıçdaroğlu diyo. çok seviyo ve sayıyo değil mi onları da? ybsg


  • winstoncash  (30.06.11 06:11:00) 
Kaç yaşındasınız, bilmiyorum ama olay hem o günlerde, hem de 2002 sonrası 1. agızdan defalarca doğrulandı. Yani yaşı tutup gündemi takip edenler kendileri de gördüler.

Ayrıca 90 ve 90 öncesi basında henüz yayınlanmamış ne videolar var. Yayınlananlar arasında "sarhoş kafayla anayasa yapıyorlar, egemenlik kayıtsız şartsız Allah'ındır, piç nesil..." vs... gibi inciler var. Bunları da "değiştim, değişerek geliştim, milli görüş gömleğini çıkardım" gibi cümlelerle savunmuştu.

Kısacası heyecanlı gençlere bir nasihatim olsun; siyaset arenasındaki kişi babanız bile olsa güvenmeyin. Herkesin geçmişi karanlık...
  • ataturkiye  (30.06.11 06:19:50) 
Tamam eyvallah kibar bi insan olduğu için sayın diyor diyelim, desin ben de kendisine sayın başbakan diyorum mesela da, madem bu kadar kibar "kelle" ne yahu? Can de ne bileyim, hayat de bişey de yani. Beni de sayın lafı değil de kelle lafı inanılmaz irite ediyor mesela. Yazık yani. Tamam TSK'nın aldığı da can, bunu da hep böyle söyledim, hiçbirine de kelle demedim şu zamana kadar. Demem de, sonuçta hepsinin ailesi anası babası var, can en nihayetinde. Ama ortada çok net bi PKK taraftarlarına yaranma çabası varken "Kibarlığından" demeyelim. Komik oluyor cidden.


  • aileena  (30.06.11 09:18:29) 
evet sayın öcalan diyor, demeseydi yalanlama gelirdi akepeden.

ayrıca yanlış söylemiş;
"serok öcalan" deseydi daha düzgün olurdu.
  • koskoca devletin adi osmanli  (30.06.11 09:28:03) 
Şu kayda bile yalan diyen var ya daha ne diyeyim. Karşınızda Kraldan çok kralcılarrrr...


  • maimai  (30.06.11 09:54:17) 
adalet bakanlıgı her beyanı noter gibi onaylıyor mu nedir ? nası bi akfadasın arkadasım?


  • bryan fury  (30.06.11 15:21:33) 
@bryan fury nasıl bi kafası olduğunu merak etmeden bir şey biliyorsan söyle aydınlanalım arkadaşım, bilmediğimizi öğrenelim. Orada anlatmaya çalıştığım adalet bakanlığının sözü farz kabul edilebilir mi değil, örnekler içinde onu da vererek böyle saygın kurumları referans gösterebileceğimiz bir kanıt olup olmadığı. Ha hala noter moter diyeceksen gece gece, hiç yazma gözünü seveyim.


  • ucan pirasa  (01.07.11 01:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.