[]

Nikah Dairesi arıyorummm off offf

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında gittim süper oldu- nikahım orda kıyıldı mükemmel diyebileceğiniz nikah dairelerini söyler misiniz? Hani şöyle 350-400 kişilik olsa süper olur.




 
nikah dairesi,sadece çiftlerden birisinin ikamet ettiği ilçede olabiliyor şeklinde benim bilgim :s

ekleme: muhtar öyle dediydi bana :o
  • pyro clustic flow  (29.06.11 22:14:48 ~ 22:36:05) 
öyle bir şey yok pyro.


  • baldur2  (29.06.11 22:27:58 ~ 22:28:05) 
Eğer çiftlerden biri o ilçede ikamet etmiyorsa bağlı bulunulan nikah dairesinden izin belgesi alınarak farklı bir dairede nikah kıyılabiliyor ama burada önemli olan güzelini bulabilmek :)


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (29.06.11 22:36:20) 
o zaman Şişli'nin salonları güzeldir. kalabalık olur ama insanlar iyi yönlendirilir.

Beşiktaş'ınki ( yeri değişmediyse, Maçka'daki) hemen parkın kenarındadır. nikah sonrası çayır çimende foto çektirir çiftler.

Yolunuz düşer illa, bir gün gidip gezin Şişli ve Beşiktaş'ınkileri, yakın sayılırlar.
  • pyro clustic flow  (29.06.11 22:42:26) 
bir arkadaşım küçükçekmece nikah dairesinde kıymıştı. havalimanının tam karşısında e-5 üstünde. 1000 kişilik 4-5 salonu ve her salonun bir de kokteyl salonu vardı. gitar ve saksofonların eşlik ettiği kemancılarla güzel bir kokteyl olmuştu.


  • kucuk sinek  (29.06.11 22:58:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.