[]

Telefon aramaca

Max 600 tl bütçe var.Wi-fi olsun, müzik dinletsin, biraz da sağlam olsun yeter bana.Hangi modeller en verimlidir.Bir de öneri dokunmatikse eğer, zar zor basıp, mesajları zehir etmesin bana.Onun yerine bir tuşlu tel almayı tercih ederim mesela.




 
nokia e serisini tavsiye ederim, qwerty kullanırsan eğer ki..


  • her yerde is goren  (29.06.11 19:34:04) 
blackberry curve 8520 400 tl


  • FAtE  (29.06.11 19:42:44) 
nokia e63 kullanıyorum. Şantiye toz toprak, bana mısın demedi. Dokunmatik telefon sahibi arkadaşlarım 3. telefona geçtiler. Qwerty tuş takımlı falan, gece çekimi fotoğraflar pek beter çıkıyor. wi-fi, 3g, müzik konusunda iyi.


  • Lekter  (29.06.11 20:07:14) 
Samsung Corby Pro kullanıyorum ben. Hem dokunmatik hem qwerty klavyesi var. O kadar düşürdüm ettim maksimum arka kapağı çıktı kapandı telefon. 3g ve wi-fi konusunda da gayet iyi. Word-excel-pdf dosyalarını falan da açıyor. Ben 500 küsür tl'ye almıştım zamanında şimdi düşmüştür epeyce fiyatı. Gayet memnunum. Şarj süresi de gayet iyi. Tavsiye ederim.


  • aileena  (29.06.11 20:34:36) 
nokia e63 +1

şarj, konuşma,müzik, wi fi aklına gelebilecek diğer her konuda fazlasıyla iyi. e serisinin diğer telefonlarına göre teknik özelliği boşver günlük kullanımda tek farkı kamerası. o da denildiği gibi gece çekilen fotoğraflar kötü. onun dışında al kesinlikle pişman olmazsın diyebilirim
  • zxcv  (29.06.11 21:08:26) 
androidli bir telefon alırsan aleti güncel bir şekilde uzun süre kullanırsın. htc wildfire tarzı bir şey. nokia 'nın ne halde olduğunu sözlük başlığından takip edebilirsin. e serisi filan her an destek olarak çöpe gidebilir.


  • darknum  (30.06.11 00:10:57) 
nokiadan uzak dur gerçekten hali ortada ve symbian ölmek üzere. androidli telefon almaya çalış, samsung gio, ya da lg optimus one önerebileceklerim. zar zor basma yargısını kırmak gerek biraz araştırırsan youtubedan filan kapasitif olayıyla işin çok basit olduğunu görürsün dokunmatiklerde. çok rahat şekilde dokunmatik olayını da aşarsın ki arkasında android var. gioda 800mhz lgde 600 mhz işlemci işini görür.


  • karacigerim vur kadehlere  (30.06.11 02:12:16 ~ 02:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.