[]

araba için mini buzdolabı-termos neyse

istiyoruz ki tatilde yollarda sularımız hemen erimesin. sıcak, abdest suyu gibi su içmeyelim. koyalım güzelce içine su şişelerimizi, oohh miss buzz! biz bunları nerede buluruz? izmirde oturuyoruz. nerelere bakalım? koçtaş, forum kipa, (5M)migros, ya da kemeraltı??

önemli edit: şu hani mavi renkli sapı oluyor, taşıyorsun ya aküye falan takmadan kullanılıyor, portatif.. onlardan arıyorum. mini buzdolabı derken aslında bunu kastettim ama adını bilmiyorum işte onların.


 
vardır o saydıklarında
böyle kutu gibi ısı yalıtımlı

  • desdinova  (29.06.11 11:26:50) 
izmir'i bilemem. geçen hafta istanbul'da koçtaş ve bauhaus'ta gördüm. şu sıralar revaçta herhalde.


  • Era  (29.06.11 11:29:50) 
koctas, tekzen gibi yerlerde dolap bulursun. alternatif olarak, migros gibi buyuk marketlerde "thermal bag" denen yalitimli torba/canta da bulabilirsin.


  • fader  (29.06.11 11:32:03) 
www.hepsiburada.com

sanırım yardımcı olur
  • 1917  (29.06.11 11:34:03) 
ve tabiki de saklama kapları ve termoslar konusunda uzman olan annelerimiz bu konuda kesin bir bilgiye sahiptir. ona sorun.


  • hizli sperm  (29.06.11 11:54:27) 
@hizli sperm annemin isteği üzerine duyuruyu açtım.


  • bıdıbıdı  (29.06.11 12:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.