[]

İzmir - Antalya yolu

Merhaba,
İzmir Antalya arası için en kısa güzergah İzmir, Aydın, Denizli, Korkuteli, Antalya mıdır? Bu güzergahtan yakın zamanda geçen oldu mu, yaklaşık nekadarlık kısmı otoyol/çift şeritli yol?
Teşekkürler.


 
en kısa güzergah burası evet.

izmir-aydın arası otoban yaklaşık 100 km.
aydın-denizli arası çift şeritli, duble yol. otoban gibi, bas git. ama çok radar olur, dikkat. yaklaşık 130 km.
denizli-antalya arası yaklaşık 250 km. orası da çift şerit büyük ölçüde. korkuteli civarı biraz virajlıdır ama güzel yoldur.

emniyet kemeri takın, hayata bağlanın.
  • anonimyususer  (29.06.11 10:39:02) 
izmir salihli, alaşehir-sarıgöl, denizli, korkuteli, antalya. biz gittik. diğer yoldan (aydın yolundan) 30 km yakın :)

burada otoban yok. ama yollar iyi, düz. biz hiç problem yaşamadık. geçen sene inşaat vardı korkuetlinde biraz kötüydü toz topraklıydı bu sene ne haldedir şimdilik bilmiyorum. antalyaya inerken rampa iniyorsun ve dik bir rampa. zaten hangi yoldan gidersen git korkutelinden geçeceksin. bir de arabanda klima vardır umarım. korkutelinden inince antalyaya geldiğinin habercisi %70-80 oranında, seni iki dk.da sırılsıklam yapan bir nem karşılıyor seni. iyi tatiller.

ekleme: farınız da yolunuz da açık olsun.
  • bıdıbıdı  (29.06.11 10:46:56 ~ 10:47:52) 
bıdıbıdı; km olarak daha kısa olabilir ama otobanı ve çevre yollarını hesaba kattığın zaman, süre açısından aydın yolu daha kısa olur. daha hızlı gidersin ve daha az trafik ışığı var o yolda.

imza: izmirde oturan bir aydınlı ve fahri denizlili

not: sürat felakettir.
  • halanne  (29.06.11 11:12:50) 
@halanne evet otobanda basar gidersin ama çok radar var. ayrıca dediğim yol da çok temizdir. keyfi olarak biz bu güzergahtan gittik. acele işin vardır, iş gezisine gideceksindir vs otobanı ben de tercih ederim ama yine de çok keyifliydi. yol üzerindeki her yere uğradık. denizliyi gezme imkanımız oldu. her bir yerde durduk ihtiyaçlarımızı giderdik, oturup çay içtik, bol fotoğraf çekildik falan falan... yine de 30 km yol=yarım saat diyorum. tercih ruprect'in. herkesin paşa keyfi bilir.


  • bıdıbıdı  (29.06.11 12:31:53 ~ 12:32:30) 
@halanne ayrıca çok fazla da trafik ışığı yoktu. ana yollarda kavşaklarda bütün yollardaki kadardı. tabi biz şehirin en göbeğinden gittiğimiz için özellikle çevre yollarından gitmediğimiz için daha uzun görünebilir yol. ama dediğim güzergah üzerinden gidersen ince hesaplarla 30 km kadar fark çıkar. zaten babam da işi gereği tüm yolları bilir. bu yüzden naçizane paylaştım.


  • bıdıbıdı  (29.06.11 12:35:05) 
bıdıbıdı; biz doğru yolu bulana kadar Ruprect yola çıktı bile..


  • halanne  (30.06.11 09:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.