[]

hatalı bilet

5 dakka önce internetten izmirden kahramanmarasa gitmek için bilet alacaktım fakat zulümüne bir aptallık yaptım binecegim yer kısmını kahramanmaras varacagım yer kısmını izmir olarak işaretlemişim.yaptıgım bu hatayı nasıl düzeltirim daha dogrusu nasıl düzeltirebilirim.?




 
e firmayı arasan :)?


  • alkolik imam  (29.06.11 01:07:55) 
Otobüs hareket saatine 12 (veya 24'te olabilir) saat kalana kadar bilet üzerinde değişiklik yapma hakkın var diye biliyorum. Bilet aldığın sayfada iletişim yazan bir yer olması gerek orada yazan numarayı arayarak bilet alırken yanlışlık yaptığını ve gerekli düzenlemenin yapılmasını talep edebilirsin..


  • Ekim Bebesi  (29.06.11 01:09:33) 
Neyle gieceksin yazmamışsın bile, uçak mı otobüs mü planör mü, müstehak bence sana :)


  • roket adam  (29.06.11 01:09:55 ~ 01:10:04) 
kapalı ya her tarafı aradım.erzurumdaki şubesi bile kapalı dusun yanı:)


  • romali kole marcuss  (29.06.11 01:11:01) 
otobüsle gidecegim bilet tarihini erteletebiliyosun tamamda kahramanmarastakı bileti iptal ettirip izmire alıyolarmı ki acaba sorun bu.kandil kandil cenabetligim tuttu namaza da gitmıstım halbukı !!!


  • romali kole marcuss  (29.06.11 01:15:44) 
hangi firma?


  • ensar  (29.06.11 01:17:26) 
aksu turizmden almıstım.


  • romali kole marcuss  (29.06.11 01:18:36) 
bu kadar yaygara yapacak ne var. ulasmaya calisin iste firmaya. bari firmanin ismini de soyleyin de belki fimada calisan veya tanidig olan biri cikar.


  • ermanen  (29.06.11 01:21:13) 
(212) 658 02 50
telefonu açan adamdan da yerime özür dilersin artık, suratına kapattım.

  • ensar  (29.06.11 01:21:55 ~ 01:22:58) 
ne zaman için aldın ki bileti? yine internetten değiştirebilirsin. önce açığa alırsın bileti, sonra tekrar seçersin koltuğunu. veya geri döneceksen bunu dönüş bileti yap tarihi değiştir. bir de gidiş bileti al.


  • kediebesi  (29.06.11 01:23:27) 
şunu hatırladım :)

www.facebook.com
  • insan opusen hayvandir  (29.06.11 01:27:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.