[]

Dünyanın son bir yılı kalsa...

Dün bir yerde okudum aklıma takıldı.Bildiğiniz gibi 21-12-2012 de maya takvimi sonlandığı için dünyanın sonu gelecek iddiaları var.sorum bunu tartışmak değil tabiki.Ama diyelim Nasa gibi çok güvenilir bir kaynak dünyanın bir yılı kaldı dese.(Örneğin uydu çarpacak yapacak bir şey yok gibi) Nasıl bir son yıl yaşar dünya.Her kes ne yapar.Bir karmaşamı yaşanır nasıl olur dünyanın sonu sizce...




 
camiiler dolar.


  • derbeder58  (28.06.11 17:21:45) 
kaos yaşanır bence, o yüzden bilinse bile böyle bir açıklama yapılmaz.


  • kayranin kedisi  (28.06.11 17:24:16) 
Bunu bilipde hiçbir şey yokmuş gibi davranabilecek adam tanımıyorum.Muhakak bir yerden kopar


  • saksel  (28.06.11 17:28:47) 
herşey yok olacaksa niye açıklama yapsın ki? kurtuluş olmadığına göre :) kasmanın alemi de yok.


  • kediebesi  (28.06.11 17:31:08) 
felaket filmlerıne bak bı, yaklasık oyle olur.


  • bryan fury  (28.06.11 17:32:08) 
www.youtube.com <----- nasanın deşifre olan hain planı (illuminati araştırın kesinlikle hayata bakışınız değişcek kesinlikle!!!)


  • semson  (28.06.11 17:39:10) 
hedonizmin altın çağı yaşanır.orgyler threesome lar havada uçuşur. amaan nasıl olsa seneye ölücem koy götüne deyip herkes birbirinin göbeğinden zeytin yer.

(bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)
  • sarap dumani  (28.06.11 17:40:22) 
kaos olur. çok zenginler falan abd başkanına gider, onun ineceği sığınağa gitmek için yalvarır.

ama bilinse bile kimse duyurmaz bunu bence de.
  • sen git ben geliyorum  (28.06.11 17:42:46) 
günümüzde nasa dahil, dünyanın sonu gibi olağanüstü bir bilgiyi saklayabilecek kapasitede kimsenin olabileceğini sanmam. internet, telefon ve bilimum iletişim ağı ile illa birisi çıkar ve bunu yumurtlar.

ayrıca hayatınızı yaşamak için dünyanın sonunu beklemeye gerek yok. (gereksiz tespit)
  • herospower  (28.06.11 18:40:43) 
arnold schwarzenegger amerikanın başkanı olur.


  • gideon  (28.06.11 18:47:45) 
İki cevap vereceğim:

1. Tüm ülkeler birleşip bir uzay üssü inşa ederler, sonra dünyanın en çok güç sahibi olan insanları uzaya kaçar.

2. İstanbul ve çevresinde büyük bir deprem olacağı uzun süredir biliniyor ama neredeyse hiç önlem alınmıyor. Buna göre, Türkiye'deki yaşamın çok etkilenmeyeceğini düşünebiliriz. Başımıza gelmeden inanmayız biz :)
  • sourlemonade  (28.06.11 19:40:53) 
kaos en mantıklısı. insanlar ellerinde olmayanları denemek için çılgınca zenginlere saldırır muhtemelen.


  • roket adam  (28.06.11 19:48:09) 
Efendim önce başbakanlık ve içişleri bakanlığı valilere birer genelge yayımlar.Valiliklerde oluşturulacak kriz masaları hemen toplantı ve seminerler yaparak birlik ve bütünlüğü bozacak hareketlerden kaçınılmasını isterler.Hükümet sözcüsü de TV ye çıkıp tüm gerekli tedbirlerin alındığı,kriz masalarının kurulduğu ve hatta gök taşının ülkemizi teğet geçeceği yönünde bir açıklama yapar.Ayrıca konusu "göktaşı" olan sayısız matbu kağıt bürokrasinin arşivlerinde yerini alır.


  • lebanon  (28.06.11 20:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.