[]

6 aylık ingilizce dil eğitim için ingiltere ve malta, aracı şirket önerisi

Bir yakınım 6 aylığına dil eğitimi almak için yurt dışına çıkmak istiyor. Kafasında İngiltere ve Malta var. Sorularımız;

1) Önereceğiniz aracı şirketler var mı? Çok fazla şirket var fiyatlar çok değişken.

2) İngiltere'ya giderken 6 ay için ne kadarlık bir yaşam bütçesi gerekiyor? (kalacak yer hariç)

3) Malta için 6 aylık ne kadarlık bir bütçe ayırmak lazım?

4) Malta mı İngiltere mi? Ya da başka diyarlar mı?

5) 42?

Özellikle deneyimi olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok sevinirim, yüzümde güller açar.

 
1- özellikle ingiltere için www.icep.com.tr kendim kullanmadım ama gidip memnun kalan arkadaşlarım var. yalnız çok da ucuz değil, onu belirtmek gerek. yine de çeşit ve güvenilirlik açısından avantajlı bir yer.


  • demcan  (28.06.11 14:20:43) 
1- ben atlas danışmanlıkla gittim, memnun kaldım.
2- kalacak yer hariç harcamalar kişiden kişiye ve kalacağın yere göre değişkenlik gösterir.
3- pas
4- ingiltere
5- 42den kasıt nedir anlamadım.
  • kalinixta agapi mou  (28.06.11 21:20:52) 
1- A.T.E.C. (www.atec.com.tr 2007'de bunlar aracılığıyla gittim, bu yıl yine gidiyorum. yakın bir arkadaşım her yıl yine bu şirket aracılığıyla gidiyor. işlemlerini takip ediyorlar. orada bir sorun olursa arıyorsun ilgileniyorlar vs. öyle yollayana kadar peşinde koşanlardan değiller.)

2- 4000-5000 gbp gerekebilir. tabii söylendiği gibi gere göre değişmek üzere.

3- -

4- -

5- 61!
  • lazor  (16.07.11 19:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.