[]

Staj - Yaz Okulu Çakışması

merhabalar. bu yaz yaz okuluna kalmam gerekti ne yazık ki, ama stajı da ayarlamış bulundum. durumum şöyle,

4 temmuzda yaz okulu başlayacak ve 8 ağustosta da staj başlayacak. yaz okulunun bitiş tarihi de 19 ağustos. yani 2 haftalık son kısım çakışıyor ve sanırım bu dönemde de 2. midtermler yapılacak. sizce sınavlara girmek için izin verirler mi 2 gün? bir de bu midtermler stajın ilk haftalarına da denk gelebilir. ilk haftadan 2 günlük izin kullanmak garip kaçar mı? yaz okuluna gitmemeyi düşündüm, ama yaz okulunda, alacağım dersleri çok iyi hocalar açıyor, yani yüksek not alabilmem daha olası yaz okulunda.
teşekkürler.

not: staj yapacağım yer tai bu arada.

 
durumunuzu açıkça izah edin. isteyenin bi yüzü.


  • buyrun  (28.06.11 13:22:55) 
izin verirler sanırım vermesine de bu yaptığın staj zorunluysa genelde okul sırasında yapılan stajları saymazlar. yani yaz okuluyla stajın çakıştığı haftalarda stajının sayılmama ihtimali var.


  • tepedeki psychedelic adam  (28.06.11 13:27:00) 
@tepedeki psychedelic adam
bizim okulda sayılıyor da yeter ki izin versinler.

  • msne  (28.06.11 13:29:24) 
zorunlu stajsa bizimkinde sayılmıyor; okulla görüş.


  • repins  (28.06.11 13:33:26) 
@repins

dediğim gibi sayılıyor, ki sayılmasa da çok önemli değil seneye de yapacağım zaten. sadece izin alabilir miyim acaba ve daha ilk haftadan izin almak olumsuz karşılanabilir mi diye merak ettim.
  • msne  (28.06.11 14:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.