[]

bir garip durum...

selamlar olsun duyurucular,

hani pek çok kimsenin lisede bir grubu vardır ya. bizim de vardı. genelde her grupta bir kişi bir diğeri ile çok iyi anlaşır misali bu grupta bir kız arkadaşım vardı. kendisi çok iyi bir insandır, kişiliklidir, zekidir, insan gibi insandır vs. vs... olduk olası birbirimize çok zıt insanlardık diğer taraftan. ben gel house cafe'ye gidip kazık yiyelim derken o beni yaka paça öğrenci kafelerine götürürdü. ben her ay başka ülkeye şehre gitmeye çalışır ve bunu başarırken onun gördüğü yerler yaşadığı istanbul ve memleketi karabük'tü. hayattan beklentilerimiz, amaçlarımız, inançlarımız, yaşam tarzımız herşeyimiz birbirinden farklıydı özetle. benim söyleyeceğim bir kelimeyi ya da cümleyi benden önce söyler kafamın içini okurdu. ben okuyamazdım onu. benim yerime karar verse ben bile daha iyisini veremem diyordum... pek bir asosyal ve bencil olmama rağmen lise ve sonrası boyunca (liseden sonra bir süreyi yurtdışında geçirdim) insanları benim için toplar, doğum günü kutlamaları organize eder, benim için kartlar, oyunlar, bulmacalar hazırlar, bana istanbul'u gezdirmeye çalışır türlü türlü şeyler yapardı benim için... iyi, vefalı bir insandı. lakin ben dengesiz bir kimse olduğumdan ve fazlasıyla istememe rağmen hayatımı direkt kontrol etmemi istemezdi. çok ciddi kavgalarımız da oldu benim çıkardığım. görüşmediğimiz zamanlar dahi oldu benim inadımdan. normale döndük sonra...

neyse sonra... lise bitti. bu süreç devam etti ta ki bir sevgilisi olana kadar. tabi ondan öncesinde lise grubundaki herkesin bir sevgilisi olmaya başladı. mantar gibi türediler. (aslında normali bu öyle değil mi?) buluşmalarımıza gelmeye, yaptıklarımıza katılmaya vs. başladılar. işbu adam kurusunun da canı sıkılmaya başladı. mesele sevgilimin olmaması yüzünden onları kıskanmam değil, hepimizin zıt kutuplarda olmasını kabul etmeme rağmen benim bir "sevgili"yi hiç arama isteğinde olmamam. özetle bana göre ben kendimle zor başediyorum ve ikinci bir kişi ile asla yaşayamam. kimseye gelme ya da getirme diyemedik başta tabi biz bu dostumla... sonra o da ne? onun da bir sevgilisi oldu.

hemde liseden çat pat gördüğümüz bana göre dünyadan bi haber fakat bizimkiyle aynı üniversiteyi kazanmış ve aynı kampüste okuyan pis sünepe! neden sünepe çünkü bizimkine açılmadan önce bana eposta yoluyla ulaşıp ağzımı aramıştı resmen! tabi bende bunu anlayıp bizimkine söylemiştim. o da ondan sonra çocuğa ilgi duymuş! resmen aralarını yapmışım yani farkında olmadan...

neyse... sonra bu çocuk bizimkini bir sahiplenmeye başladı sahiplenmeye başlayış o başlayış... mesajlarda vs. abc'm falan demeye başladı ki bende uyuz olmaya başladım... sonra bir ara benden kıskanma durumuna girdi. sonra özür diledi. halen sevgililer ve hayatları devam ediyor kendilerince. bir ara ondan hoşlandım mı hoşlanmadım mı diye bile düşündüm. zira dediğim gibi evliliktir, nişanlılıktır, dostluk ki onu bile beceremiyorum, ötesini düşünemiyorum ve sanırım istemiyorum da...

bana gelince; lisede zaten sadece o arkadaşım ile dost olabilmiş diğerleri ile arkadaş olabilmiştik. onun bu durumundan ötürü ondan resmen soğuyunca diğerleri ile de iletişimi azalttım/kestim. aynı şekilde onunla da. doğru mu yaptım, ne yapayım ben duyuru?

edit: sünefe/sünepe düzeltmesi

 
ne derler, get a life! ve bir de sünefe değil, sünepe.
arkadaşın oldukça anaçmış ve dostça davranmış. öyle dost çok bulunmuyor, şanslıymışsın ama herkesin bir sabrı var işte. ve liseden sonra herkes bir başka alemlere dalar. olağan şeyler bunlar yani. yerinde olsam o dostumu kaybetmezdim. ara, görüşmek istediğini söyle görüş vs. sevgilisi ile olan durumlarına niye takıldın anlamadım. en doğalı bu zaten. senin yerin ayrı, onunki ayrı. kıskançlık yapma (:

  • girl in a coma  (28.06.11 12:39:06) 
harekete geçmeden önce hislerine karar ver.

niye bu kadar uyuz oldun erkek arkadaşına mesela? kıskanıyor olabilir misin? yani ilişkileri olanları değil, direk o kız arkadaşı.

onun sana ilgisi azaldı diye de sinir olmuş olabilirsin.

o lisede senden hoşlanmış olabilir mi? anladığım kadarıyla pek çekilir bi tip değilmişsin lisede ama o hep seni mutlu etmeye çalışmış. dın dın dın dın..

ve ne istediğine karar verip öyle harekete geç

ayrıca ona niye sinir oluosun ki? sana ne yaptı? tabiki erkek arkadaşı olunca,seninle ve diğerleriyle olan mesafesi veya görüşme sıklığı artabilir.

diğer arkadaşlarınla niye kestin ki? lise dostlukları ne güzel. insan insana lazımdır. sana bi yanlışları yoksa ara sor, vefalı ol yaw.

bi de "onlar da kendilerince hayatlarına devam ediyorlar meh meh" gibi bişi demişsin. kıskanıyorsun sen sanki biraz yeaa. aşağılamaya çalışmalar falan :))))

bunları
  • mahnita  (28.06.11 12:44:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.