[]

antalya-izmir-istanbul

şimdi bu şehirlerden hangisine yerleşmek daha mantıklı? uzun vadeli düşünürsek? ben izmir diye düşünüyorum ama, şu an antalya ve istanbul için fırsat var...




 
şimdi misal fotoğraf çekiyorum, geziyorum, sonra ulaşım rahat olsun isterim...

aslında bunların arasından antalya'yı elemelimiyim diye sorsam daha mantıklı?
  • nucleon  (28.06.11 00:08:26) 
yalnı şimdi uzun vadeli düşündüğümü için, antalya'nın sıcağı çekilmez olabilir belki?


  • nucleon  (28.06.11 00:13:38) 
"şimdi misal fotoğraf çekiyorum, geziyorum, sonra ulaşım rahat olsun isterim.."

antalya-kaş a yerleş. likya yolu var yavaş yavaş yürü on sene gezersin. fotoğraf da çekersin. ulaşım desen harikulade.
  • the kene  (28.06.11 00:28:32) 
Doğma büyüme İzmirli, bir sene Antalya'da yaşamış ve şu sıralar sıkça İstanbul'a gidip gelen birisi olarak diyebilirim ki; paran varsa öncelikle İstanbul, sonra İzmir, en son olarak Antalya.
İstanbul'da yapabileceklerinin sonu yok. Hayat orada hiç durmuyor sanki. Tek koşul maddi olarak isteklerini destekleyebilmen ve metropol yozlaşmışlığına sabır gösterebilmen.
İzmir belki de bu ülkenin en huzurlu şehirlerinden birisi. Geçim sıkıntın olmaz, bir yere geç kalma endişen olmaz, gecenin bir vakti rahatça şehirde gezebilirsin, tatil yerlerine rahatça geçiş yapabilirsin.
Antalya kocaman bir balon bana göre. Turizm merkezi olmasından öte hiçbir özelliği yoktur gözümde. Özellikle merkezi kesinlikle yaşanmayacak kadar rutin. Sana sıkılman için sadece 1 hafta veriyorum. O derece yani =)
  • punkertifo  (28.06.11 00:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.