[]

ttnet 8 mbit netlimitsiz tarifesi

ben bu tarifeyi ilk çıktığından bu zamana kadar kullanıyordum. hattımda hiçbir sorun yaşamadan. 1.5 ay içinde sürekli belirli periyotlar halinde hattım kesiliyordu. az önce ttneti aradım olayı anlattım. hızımı 2mbit e düşürdüler. tekrar aradığımda efendim hattınız maksimum o kadar hızı destekliyor dediler. e bunca süredir ben 8 mbit kullanmışım hiçbir sorun yaşamadan, bu nasıl oluyor?

ne yapmam gerekiyor şimdi? resmen soyuldum gibi hissettim bir anda.

bu arada hızımı düşürdüler sorun yine devam ediyor...

 
geçen haftalarda yine bir duyuruda vardı, başka birşey için müşteri hizmetlerini aramış, onun da hızını 2mbite düşürüp aynı cevabı vermişlerdi.


  • miown  (27.06.11 22:55:39) 
bu sorunu ben de yaşadım.
evde paralel hat var mı? o sorun oluyor.
bu sorundan sonra ttnet'in ne kadar tırt bir şirket olduğunu anladım. biraz sert durunca ne istersen yaptırabiliyorsun. birine olmazsa öbürüne yaptırıyorsun.
kabloyu yenilemeniz gerekebilir. hız düşmesine rağmen net yine kesiliyorsa sorun büyük ihtimalle sizdedir.
  • alieyi  (27.06.11 22:57:54) 
santral midir nedir, internet hizmetinin asıl sağlandığı yere uzaklığınız arttıkça, hattaki parazit artıyor ve desteklenen hız düşüyor...
ha misal 8mb alıyorsunuz ama kopmalar başlıyor, hattaki zayıflama nedeniyle...

  • nucleon  (27.06.11 23:48:29) 
Hattınızın bağlı olduğu santrali buluyorsunuz. Telefon açıyorsunuz, "Böyle böyle numaranızı verdiler, sinyal düzgünmüş hızımı arttıracakmışsınız dediler ttnetten" diyorsunuz.. Biraz zorladıktan sonra hızınızı direk arttırıyorlar..
(Anlattığınız olay birebir aynı oalrak 2 kez başıma geldi, 2 seferde de böyle düzelttim.. Hızım şu an 9200 küsür kbit..)

  • quaker  (28.06.11 11:48:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.