[]

interraile çekçekli bavulla gitmek

çok mu kötü bi fikir? avantajları/dezavantajları nelerdir?




 
gerektiğinde otostop çekmek garip olur sanki onunla. bir de uçağa bineceksen yanına alamayabilirsin, bavul sırası beklersin havaalanında.
mümkünse büyükçe bi backpack al derim.

  • sefapezevengi  (27.06.11 15:43:20 ~ 15:43:30) 
kına gecesine astronot kıyafetiyle gitmek kadar kötü bir fikir.

abarttım mı ne:)
  • derbeder58  (27.06.11 15:44:48 ~ 15:48:30) 
bu tarzdaki seyhatlerde en iyisi sırta asılan herhangi bir çanta çeşitleridir. ellerin kolların dolu olmaması rahat hareket sağlar. çekçek kötü bir fikir, seni kasar.

@derbeder58 e katılıyor ve benzetmesine de güldüğümü itiraf ediyorum.
  • pufizm  (27.06.11 15:50:31) 
yok ruhuna uymaz bi kere. bi de rahat edemezsin 5 yaşındaki çocuk elinde gibi her yerde çekiştir dur.


  • mahnita  (27.06.11 15:57:49) 
ben interrail'i seneler evvel 20 yasindayken yaptim, sirt cantasi ile yaptim. yaptim da noldu? bir hevesti yapmis oldum iste. peki simdi?

simdiki gezilerimin tamamini tekerlekli bavulla yapiyorum (hala ogrenciyim, hala geziyorum). sirt cantasi bildigin amelelikten baska bir sey degil, her sey icinde darmadagin zaten. gomlek koyamazsin v.s. sirf maceraperest hissedelim kendimizi diye yapmisiz.

hevesini almak icin sirt cantasi goturebilirsin bir kere belki ama, amelelikten baska hic bir seye yaramadigini cekcekli bavulla yaptigin bir sonraki gezide anlayacaksin. suruklemek kadar guzel bir rahatlik yok kavurucu gunesin altinda..

p.s: bir de insanlar "surukle dur isin yokmus gibi..." falan seyler yazmislar. yerde bavulu suruklemekle sirtinda essek kadar cantayi tasimayi kiyaslayip, bunlardan bavul suruklemenin daha zahmetli oldugu sonucu cikaranlara da akil fikir diliyorum. tekerlekli bavul suruklemenin nasil bir zorlugu var ilginc. neyse
  • no christ requiress  (27.06.11 16:01:17 ~ 16:03:43) 
Efenim şöyle ki:

kalabalıkta sırtındaki bişeyi kontrol etmekle, çıbıklar vasıtasıyla çekiştirdiğin bişeyi kontrol etmek farklıdır pektabii. İnsanların arasından geçirmeye çalışacaksın, olmadı eline alacaksın.

Bi elin bavulun sapındayken, ona buna bakamazsın. Hadi bıraktın sapını bu sefer devrildi mi biri mi çarptı vs vs. Hatta ben olsam aa ilerdeki de neee diyip basıp gidedebilirim onu orda bırakıp :)

Hızlı davranman, araçlara inip binmen gereken gibi durumlarda çekçeki kapa çantayı kaldır bilmemne, hiç de atik değil.

Tekerlek her türlü ortama adapte olmadığından sürüklerken sağa sola devrilir bavul bi kere hep yaşamışımdır, kıvrılıverir bileğiniz.

Bi kere ses de yapar tekerlekler tartartar. Gıcık.
  • mahnita  (27.06.11 16:57:57) 
en önemlisi müzeye diskoya falana filana çekçekli bavulla alacaklarını sanmıyorum.


  • big bang  (27.06.11 17:25:57) 
Hem çekçekli hem sırtta taşınabilen çantalar vardı sanki


  • vexations  (27.06.11 17:54:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.