[]

sabah kalktıgımda

sabahları kalktıgımda ki çok zor kalkarım vücudumun, kemiklerimin ve eklemlerimin uyuştugunu hissediyorum, çok yorgun ve halsiz oluyorum..
bir de ağzım falan çok kurumuş oluyor.. 1 2 yıl önce doktor burnundan ameliyat olman lazım falan demişti ama hep erteledim.. bunlar burnun yeterince nefes alamamasıyla alakalı olabilir mi? yoksa bu belirtiler başka neyin sonucu olabilir?

bir diğer soru da su gece fazla bir sey içmesem ve yatmadan hemen önce hemen wc ye gitsem bile uyurken çok fazla çişim geliyor. işin kötüsü uykudan kalkmakta çok zorlanan biri olarak ben bunu bilinçsizce saatlerce tutuyorum..
bunun sebebi ne olabilir?

 
yorgunlugunun sebebi kesinlikle burundaki tıkanıklıgıdır, bu kadar net soyluyorum.
uyurken saatlerce yetersız solunum yaptıgından halsiz uyanıyorsun. gun icinde farketmeden de olsa agzından da nefes aldıgın ıcın bır problem olmuyor, ama gece boyle bısey soz konusu degil.

  • jemjum  (27.06.11 14:15:59 ~ 14:17:31) 
- Ağzınız açık uyuyorsanız ağız çok kurur ki sağlıklı uyku için burundan nefes alıp vererek uyumak daha idealdir, burnunuzda sorun varsa baktırınız.
- Eklemleriniz ağrıyorsa romatizmanız olabilir, baktırınız.
- Zor uyanma ve çok uyuma kimi zaman depresyona da delalet edebilir, baktırınız.
  • 9kuyruklukedi  (27.06.11 14:16:53) 
gece sık idrara çıkma ve ağız kuruluğu diğer yandan şeker hastalığı belirtisi olabilir diye duymuştum.


  • parantez  (27.06.11 14:21:16) 
şeker testi ya da tansiyon sorununuz olup olmadığına baktırın derim, geçmiş olsun


  • nisansayısı  (27.06.11 16:19:51) 
eczanelerde satılan burun bantları var onlardan alıp dene. eğer şikayetler azalıyorsa sorunun burun tıkanıklığıdır.


  • orpheus  (27.06.11 21:59:57 ~ 22:00:29) 
omurganizla ilgili bir problem olabilir mi? bazen agrilar eslik etmese de olabilir. ayni sikayetler ben de omurga kokenli imis mesela, bu eklem uyusuklugu meselesini ortopediste anlatip mutlaka bir omur ve mumkunse bel rontgeni talep edin, en azindan bunu eleyin mutlaka. cunku omurga problemleri gec kalininca bayagi ilerleyedebiliyor. vucudunuz one dogru cikiksa biraz gobekliyseniz hele kesinlikle yapin bunu


  • leyla3  (27.06.11 23:37:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.