[]

aylar önce burda bir soru vardı, ebay-itiraz vs. hakkında

adamın biri ebayden alışveriş yapıyordu, abdden gelen kutunun içinde ise adamın aradığı şey değil, başka bir şey çıkıyordu...
adamımız ebay-paypal-satıcı ile konuşuyor vs. ama parasını geri alamıyordu, en sonunda bankasıyla konuştu ve banka adamın parasını geri verdi.
ben bu arkadaşla konuşmuştum ve bankanın bir matbu formu olduğunu, onu doldurup faksladığını söylemişti bana.. bana da formun örneğini yollamıştı ama ben kaybetmişim... googleda falan da aradım formu ama bulamadım.
şimdi ben bu formu nasıl bulabilirim, yazdığım soruyu ya da yazarını hatırlayan var mı? bir yakınım için gerekiyor ve durum biraz acil..
formu bulamazsak normal bir dilekçeyle şansımızı deneyeceğiz ama formla bile 15-20 gün sürüyordu bu işler, formsuz 1 ayı geçer muhtemelen...

 
Muhtemelen "harcama itirazı" (chargeback) formundan bahsediyorsunuz. Kredi kartının ait olduğu banka ile görüşerek bilgi alabilirsiniz. "harcama itirazında bulunmak istiyorum" derseniz yardımcı olurlar.


  • konor  (26.06.11 17:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.