[]

lys nasıldı?

arkadaşlar lys vardı sanırım bugün. eşit ağırlıkçıların girdiği edb-sosyal sınavı nasıldı? yani zor, kolay falan. hatta söylemek isteyen varsa netleri de söylerse iyi olur.

kız arkadaşım girdi bu yıl sınava da, internete giremiyor genel olarak durum nasılmış bakabilir misin diye sordu bana. ben de nereye bakacağımı bilemedim size soruyorum, nasıldı sınav? :)


 
aslında sayısal olan kardeşim bu sınava da girdi; kolaymış genel olarak, 9 boş bırakmış.


  • alessea  (25.06.11 21:26:35) 
İnternet aleminde genel anlamda bir sövgü hakim.Genel yakınmalar edebiyatta anasının dinini sordukları,coğrafyada destan gibi uzun sordukları yönünde olmaktadır.
İstanbul'dan bildiriyorum,top sizde kivanc1.

Not:Bu söylemler genellikle sözel öğrenciler tarafından dillendirilmektedir.
  • stnbull  (25.06.11 21:28:47 ~ 21:30:01) 
Aslında kolay gibiydi ama hep paragraf hep paragraf, ben hızlı okuyan biri olmama rağmen zor yetiştirdim coğrafyada.


  • xenophobe  (25.06.11 21:44:32) 
0 çalışmayla girmiş biri olarak coğrafya'yı fullemiş olabilirim.

edebiyat'ta bilgi soruları zorlayıcıydı doğrudan boş bıraktım fakat paragraflar ve diğerleri zor değildi.
  • latios  (25.06.11 22:52:22) 
cok tepki alacagim ama yine de yazmadan edemiyorum bu cevabı:

ulan millet iki uc konu okuyup sinava giriyor, yok uzundu, yok zordu diyolar acaba sayisal olsalar ne yapacaklar...
  • poset  (26.06.11 01:32:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.