[]

kotor sorusu

kotor 1 i halihazırda oynayan veya hatırlayanlar belki cevaplayabilirler.şimdi oyunda manaan da republicin su altı istasyonundan köpek balıgını uzaklaştırmak için istasyonu havaya uçurmak gerekiyor.bu nasıl yapılıyor bir türlü çözemedim öylece kalakaldım.




 
bekleyebilirsen kurup, tekrar oynayıp, bulup yazayım. bana da bahane olur. =)


  • carc  (21.04.08 02:47:53) 
başka bir şey görüp de oyunun tadını kaçırmayayım diye başka bir yere bakamıyorum.o yüzden başka cevap gelmezse beklerim,azıcık kururum ama olsun :)


  • aynali  (21.04.08 03:12:04) 
hatırladığım kadarıyla 2 yolla geçiliyordu o kısım.ilk olarak suya zehirli atık bırakıp manaan ın sularını kirleterek ölüyordu köpekbalığı.ikinci olarak ise orda 2 tane tüp var işte onları ayarlaman lazım şu sayfada yazıyor.

guides.ign.com
sırasıyla;

1 Fill injector pod.
2 Transfer from injector to container.
3 Fill injector pod.
4 Transfer from injector to container.
5 Dump container pod.
6 Transfer from injector to container.
7 Fill injector pod.
8 Transfer from injector to container.


bu yöntemle ise oraki alet patlıyor ve köpekbalığı artık oradan uzaklaşıyor.daha temiz olarak ve light side point kazanmak istersen bunu kullan derim
  • alternatif  (21.04.08 10:26:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.