[]

USB aygıt hatası, biraz acil gibi

usb çoğaltıcı aparattan var.
one of the usb devices attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognize it. hatasını verdi, kablosunu değiştirdim. düzeldi gibi falan ama yine aynı hatayı vermeye başladı. bütün portlarını kullanıyorum (4 tane). telefon şarjı, gamepad, mouse ve laptopun altına konulan soğutucu var. acaba kablo dandik olduğu için o yüklenmeyi kaldırmıyor mu? altın uçlu kablo alsam çözülür mü? birazdan dışarı çıkacağım, çıkmışken alabilirsem güzel olacak. o yüzden acil dedim.



 
soğutucu usb'nin verebileceği maksimum gücü çekiyor olabilir, usb çoğaltıcı da tek bir porta bağlı olduğu için bütün cihazlar bağlı olduğunda hatayla karşılaşman normal.

şöyle bir şeyin işini görmesi lazım :

www.hepsiburada.com
  • kimlanbu  (25.06.11 18:24:42) 
En azından şu durumda, altın uçlu kabloyla falan halledilebilecek bir durum değil. doğru mudur?


  • xenophobe  (25.06.11 18:27:36) 
Altin uclu kablo bi ise yaramaz. Harici adaptoru olan hublardan al. Ya da sogutucuyu baska bi porta tek basina tak.


  • arnatuile  (25.06.11 18:32:40) 
Ya söylemeyi unutmuşum aslında, zaten bu da harici adaptörlü. o zaman sorun kablodan değil, cihazın kendisinden doğru mudur? işte soğutucuyu başka porta takamıyorum. laptopta 2 port vardı biri kırıldı içten, tek port var.


  • xenophobe  (25.06.11 18:34:13) 
Hub dandik olabilir o zaman. Telefon sarji da tam kapasite akim ceker. Ya sogutuc ya da onu. İkisinden birini iptal edip bi daha denesene bi.


  • arnatuile  (25.06.11 18:37:09) 
Tamam o zaman, çalışırsa mouse +1 tanesini kullanacağım mecbur şimdilik. kimlanbu'nun verdiği de sağlam bir şeye benziyor, onu alayım bari para olduğunda.


  • xenophobe  (25.06.11 18:40:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.