[]

Bira ve şaraptan sıkıldık

Başlıkta gayet açık :)

Öğrenci evindeyiz içki içmeyi severiz.
Zamanında barmenlik yapmışlığım var. Hala daha yaparım.
Fakat şöyle bir şey var. Bira içmeyi severiz ama sıkıldık artık ucuz yollu başka ne içsek diyoruz.Likör alıyoruz boğuyor bi süre sonra.Kahlua denedik yemedi.

Kokteyl ve ya değişik tatlara açığız.

 
konyak deneyiniz.


  • insanimsi  (21.04.08 02:20:28) 
viski basta pahali da gelse kanimca fiyat/performans orani mantikli. ictikce aciliyor insan. verilen paraya da degiyor. keltlerin bi bildigi varmis.


  • kabizcik  (21.04.08 02:36:48) 
çay için bence. bi değişiklik yapmış olursunuz :)
hem de ucuz.

  • fizikopat  (21.04.08 02:45:44) 
konyak ile nescafe 3ü bir arada karıştır ya da normal nescafe işte. atom atom


  • thefirstfbli  (21.04.08 02:48:12) 
@elido
barmenliğime gerçekten laf söyletemeceğim şimdi.

Benim istediğim değişik tatlara açık olduğum. Sizden kokteyl tavsiyesi istedim.
cider benim için şampanyadan farksız. prosecco içerim cider içmem. Buğday viskisi yine gusta gibi iğrenç bir tat veriyor.ondan da nefret ediyorum.

konyak nescafe pipo içerken yaptığımız ikilem. Ama hazır 3ü bir arada onun da tadı pek güzel olmuyor açıkası. Kahveyi ben çekip sütü ben köpürtmedikten sonra farklı bir tat alıyorum çok kuru geliyor açıkçası....

@fizikopat
çay içmek hiç aklımıza gelmemişti:)
  • alkolik imam  (21.04.08 10:57:58) 
2-3 adet limon, istediğiniz çeşitte meyve suları ve votka ile bir sürü değişik tatta kokteyl yapılabiliyor. votka pahalı birşey değil (en azından likör kadar değil), meyve suyu ve limon da öyle.

mesela bir su bardağı meyve suyu, 3/4 su bardağı votka ve bir limonun suyu ile iki kişiye leziz birer kadeh içki çıkabiliyor. hangi meyve suyu olursa olsun.
  • delimine  (21.04.08 12:22:12) 
kendi şarabınızı yapıp için. renk katar hayatınıza.


  • ezeriko  (21.04.08 12:28:54) 
öğrenci evisiniz, çok kişisiniz de niye kahlua mahlua antin kuntin şeyler arıyorsunuz. kurun sofranızı muhabbet ede ede rakı için. mis gibi.

kendi şarabınızı yapacaksanız da imalatçısı olarak tavsiyemdir, üzüm mevsimini bekleyin. hazır üzüm suyuyla yapmayın. ya da %100 merlot, cabarnet, kalecik karası suyu falan bulursanız ondan yapın.
  • kibritsuyu  (21.04.08 14:47:03) 
Cin çeşitlemeleri de yapabilirsiniz.


  • inatci kahraman aga  (21.04.08 15:03:32) 
kahlua baymıştır, white russian yapsanıza kahlua ile. lık lık gider valla.


  • magdalena  (21.04.08 15:52:03) 
rakı gibisi yok yav, sofra seviyorsanız tabii :)

yoksa votkayı deneyin, hem votka bir sürü şeyle karışabildiği için monoton olmaz. ben cappy %100 turunçgil karışımı ve biraz limon denedim, sevdim. evde kendi meyveli votkasını yapanlar var.

bu arada bir büyük votkaya bir elmanın kabuğunu ve bir kaç tane karabiberi koyup, 2-4 hafta bekletince çok lezzetli olduğu söylendi ama bilemem, denemedim.
  • mermaid  (21.04.08 18:42:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.