[]

Solaryum

hafiften bir bronzluk saglamak icin bu şey ne kadar uygulanmalı ve nerelerde uygulanmalı. (bursa icin soruyorum) bir suru solaryum şirketinin farklı şehirlerde subeleri oldugundan genel fikir olabilir. bir de oyle zenci değil cok hafif bir bronzluktur istenen bu kaça patlar bize 5-6 seans a mecbur ederler mi bizi yoksa?

saglıga zararı bilinmekte.


 
onlarin 10 dk lik 15 dk lik ya da 20 dakikalik ucretleri var. hafiften bir bronzluk istiyorsan, ten rengin cok acik da degilse toplamda 30 dk yeterli olur. baktin yetmedi biraz daha gidersin.

bursada yasamiyorum o yuzden nerelerde sorusuna cevap veremeyecegim.
  • safepassage  (21.04.08 01:19:22) 
bünyeden bünyeye farklılık gösterir.eğer bronzlaşmayıp kızarıyorsan işin biraz zor.ilk olarak 15 dk gir 2 sonra 20 dk gir 4 gün sonra 20 dk gir.tabi solaryum cihazının kaliteli olduğunu farz ediyorum.


  • szqnn  (21.04.08 01:22:56) 
dove kullan,bronzlastiricilari var


  • the man who hears deepest inquisitions  (21.04.08 11:37:46) 
ben yasadıgım memlekette solaryum cıhazlarına 1,25ytl atmak suretıyle 1dk kalıyosun..aynı masaj koltugu gıbı yanı :) atıyosun ıcıne gırıyosun..
bursada da vardır dıye tahmın etmekteyım.belki fiyatı 1,25 olmazda 1,50 olur..mekan olarak guzellık salonlarında ve fitness larda bulunuyo..

  • isott  (21.04.08 12:00:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.