[]

ankarada bir pazar

yarın saat 10:00 civarında kızılay'da olacağım.iyi bi kahvaltı yaptıktan sonra nereyi gezebilirim? önerileriniz nelerdir? saat 10:00 - 18:00 arası müsaitim.bide bowling oynamak istiyorum ama bulamadım.nerede var ankarada bowling

teşekkürler


 
  • compadrito  (25.06.11 14:41:00) 
Bence Ankara'ya gelindiğinde mutlaka görülmesi gereken yerler;
Anıtkabir
Ankara Kalesi
AOÇ (Atatürk Orman Çiftliği)
Atakule
Hamamönü Tarihi Evleri
Papazın Bağı

Birde şöyle linkler var;
www.delinetciler.net
www.gezenbilir.com
wowturkey.com

Bowling için Kentpark'taki Rollingball Bowling Salonunu tavsiye ederim.
Diğerleri için;
maps.google.com
Not: Bunların hepsini Pazar gününe sığdırmanız imkansız biliyorum ama seçin beğenin işte =)
  • neosphere  (25.06.11 15:21:36 ~ 15:36:02) 
bi kere atakuleyi salla içi bomboş bu sıcakta kuleye çıkmanın da bi zevki olacağını sanmıyorum.

kızılaydan direk tunalıya geç. dr&r - kitap - starbucks kahve - kuğulupark 4lüsünü yap derim.

alışverişkoliksen ankamalle git dolmuşla bütün gün zaten anca 1/4üne bakarsın dükkanların.

ha illa da kızılay diosan kumrulardaki apikoğlundan çiğköfte ye öğle yemeği olarak başka yerden bi daa yemezsin zaten. bi fal kafeye git geyiğine fal baktır. yükseldeki ıncık cıncık dükkanlarını dolaş.
  • mahnita  (25.06.11 20:00:29) 
bu arada kahvaltıyı da kızılayda yapacağını varsayarak konur-2 deki bahçe kafeyi öneririm. daha sonrasında tunalı taraflarına çıkmak mantıklı, oradan da papazın bağına gidilip çay içilebilir. bu sıcaklarda gidilebilecek en mantıklı yer papazın bağı galiba.


  • konserve misir  (25.06.11 20:09:55) 
çok teşekkür ederim arkadaşlar çok faydalı oldu


  • demirr  (26.06.11 13:53:30) 
e neler yaptın anlat bari


  • mahnita  (27.06.11 10:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.