[]

mezun olurken

arkadaşlar açıklanmayan sadece bi sınav var. mına koduğum hoca hala okumamış. bu çıkış belgesi için illa son sınavın da okunması mı gerek? konu acil, amacım ağustos celbi için haziran sonuna yetişmek. haftasonu da sınav açıklanmadığına göre en erken 27'sinde okuyacak. 27sinde okula gidip böyle böyle mi demem gerek öğrenci işlerine? gerçi o 3 günde o işlem halledilir mi o da ayrı bir sorun. hadi onu da sormuş olim bari.


ek soru: bir de geçici mezuniyet belgesini alırken pasoyu okula geri vermeniz gerek deniyor. bu ne lan? bende istanbulkart var bunu okula mı verecez?

 
notunun belli olması gerek. bu celbi kaçırdın.
ASAL'a sor

  • bentalihsizim  (24.06.11 18:38:08) 
bildiğim kadarıyla hocanın notunu bilgi işlem bölümüne vermesi gerekiyor, öğrenci işleri yani. hocayı dürt hocam verin lütfen ya askere gitçem diye. hoca teslim edecek, oradakiler de işleme koyacak notunu. üç gün olayı çıkış belgesi için biraz yaş ama. o olayla dekanlık ilgileniyor diye biliyorum, onların kapısını aşındırman da gerek hızlı olmaları için.

paso için de kayıp ilanı verirsin gazeteye, vermezsin pasoyu. öyle yapan arkadaşlarım vardı.
  • noryth aquanum  (24.06.11 18:38:20) 
önceden okuldan geçici mezuniyet belgesi almak istediğine dair yazı yazacaktın, onlar da geçici mezuniyet belgen hazır olunca sana haber vereceklerdi.

Paso konusunu dert etme, zaten eylülün başında o kartlar otomatik olarak tam 'a dönüyor indirimliden, artık onları gidip yeniletmen gerekiyormuş tam'a döndükten sonra. versen de vermesen de birşey olmaz yani
  • bonjurkes  (24.06.11 19:09:21) 
hocaya ve ogrenci islerine durumu anlattiniz mi? hocaya anlatsaniz notunuz biraz dusuk gelebilir karaktersizse cok yumusak olun. bir de sinav sonuclari aciklanmasinin en son tarihi var (yani max bir hafta icinde aciklanmali vs) bazen bu suistimal ediliyor. bu kurali ogrenin


  • leyla3  (24.06.11 23:42:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.