[]

zinc emulatörü audio sorunu

şimdi efenim bir kaç gün önce internette bulduğum zinc emulatörünün ve bir çok oyunun rom dosyasının da olduğu 700 mb lık bir paket indirdim. oyunlar genelde gayet güzel çalışıyor lakin bazı oyunlarda, örneğin soul edge(bu 700 mb ı indirme sebebim), ses yok. ama bir çok oyunda var. sorun nereden kaynaklanıyor olabilir.




 
emülatör her oyunu %100 çalıştıracak diye bir şey yok. genelde bu yazılımların kendi sitelerinde uyumlulukla alakalı listeler olur. varsa ona bir göz at. olmadı başka emülatör dene.


  • thalamus  (20.04.08 21:45:22) 
namco oyunlarının arcade makinelerden sökülen rom setleri emülatör korumalı, yani onları zinc, mame, ıvır zıvır gibi programlarla oynamayı unutuyorsunuz malesef.. gerçi soul edge'de ses var açıldı diyorsunuz, hayret verici. ben chankast kullanıyorum bir soul calibur bir project justice oynamak için, dreamcast oyunları tabi bunlar. emülasyon da %95 civarında, tavsiye ederim.


  • lepidodendron  (21.04.08 01:50:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.