[]

vapurdan cup!

boş işlerin insanıyım.

istanbul boğazında vapurdan denize atlasam nolur? takan olur mu beni? ya da para cezası mı öderim? hapse mi atılırım? balıklama ya da çivileme fark eder mi cezada? "e düştüm abijim" falan desem?

bi de bi kano alsam boğazda istediğim gibi cirit atamam heralde.. var mıdır bi yolu yordamı?

çok sıkılıyorum ben.

 
gecen de biri ya dustu ya da atladi eminonu-kadikoy vapurunda. hemen kaptana haber verildi. 2 dk sonra falan sahil guvenlik gecti yanimizdan. kurtardilar herhalde. kurtarilmak istiyor muydu onun da bilmiyorum. yazdim ama, faydasi olur mu, bunu da bilmiyorum :)


  • gadlemler  (24.06.11 01:23:17) 
millet teknesiyle takılıyor valla o yüzden kano sıkıntı olmaz ama alabora olursun o rüzgarda akıntıda muhtemelen.

vapura gelince, ceza kısmını bilmiyorum ama vapur durur muhtemelen. baya da bir küfür yersin. şimdi düşününce, kesin bir yasa falan vardır, gereksiz yere halkı paniğe sürüklemek, kasti şekilde sirkülasyonu engellemek falan. şehir hatları özelleşti sanırım. emin olmamakla birlikte dava da açabilirler sana. ben beklerim burası türkiye.
  • barkopasa  (24.06.11 01:27:18) 
deniz trafiği diye bir durum var. e-5'in ortasında oturmaya benziyor. kıyı şeritlerinde çevre kanununa göre yasak olan yerler var. buralarda girersen ceza yersin. ha muhtemelen yazmazlar arnavutköyde sürekli giriyorlar.


  • andy kaufman  (24.06.11 01:31:15) 
boğazda deli akıntı var 15 dakikaya karadenizde bulursun kendini. bir de vapur'un motoru seni çekebilir belki, paramparça şarkısını söyleyebilme ihtimalin de olabilir yani.


  • darkredanger  (24.06.11 02:36:47) 
kanoyla karadenizde değil marmara açıklarında bulursun. akıntı marmaraya doğru.

bunun dışında atlarsan sanırım kabahatlar kanunundan ceza yersin.
  • darknum  (24.06.11 04:15:56) 
yok yok atlama sen ya motor felan çeker


  • snp_kubra  (24.06.11 09:13:13) 
vapurun kıçına yakın bir yerden atlayıp kıyma olan bir gence dair efsane anlatılagelir ada vapurunda, gerçeklik payını bilemem.


  • zahmet  (24.06.11 16:21:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.