[]

debit kart ile online alışveriş...

orda burda konuşuluyor, ziraat durmadan mail atıyor artık kartınızı online alışverişlerde de kullanabilirsiniz diye. ne oldu bu iş?

bunu hangi siteler destekliyor mesela? birkaç yerden denedim ama olmadı?


 
bankanizla gorusup sanal kredi karti cikartabilirsiniz.


  • emfuzi  (24.06.11 00:58:20) 
sorunum online alışverişin nasıl yapıldığı ile ilgili değil, sanal kart çıkarabileceğimi ben de biliyorum, doğrudan debit kart ile alışveriş döneminin başladığı söyleniyor ben onu soruyorum.


  • ocanal  (24.06.11 01:10:07) 
ben debit kartımla online alışveriş yapabiliyorum, ama türkiye'deki bir bankadan olan bir kart değil bu. bildiğin, içinde para varsa kullandığın debit kart.

o sanırım kart özelliğiyle ilgili bir şey, bu kartı internette de kullanabileyim, mail orderla alışverişe açık olsun diye talimat veriyorsun oluyor.
  • zkurmus  (24.06.11 01:25:55) 
işbankasının debit kartıyla yabancı bi siteden uçak bileti almıştım, olmuştu.
visa electron olarak geçiyodu benim debit card, sitede de kabul edilen kartlar arasında yazıyordu. kabul edilen ödeme şekillerine bi göz at siteden.

  • thefalloftekin  (24.06.11 10:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.