[]

Film Arıyorum! Film Önerin Bana!

Sevgili Spielberg'ler,

Pek fazla film izleyen, sinemayı seven biri değilim. İzlediğim film sayısı parmakla sayılıdır. Neyse, bunu göz önünde bulundurarak bana film önermenizi istiyorum. O külttür izlemişsindir kesin demeyin diye verdim o ön bilgiyi.

Det Sjunde Inseglet
Jungfrukallan
Ansiktet

tadında filmler arıyorum. Evet hepsi Ingmar Bergman filmi fark ettiğiniz üzere; zira Bergman benim filmlerini izlemeye katlanabildiğim tek yönetmen. Tim Burton denilen züppeyi nasıl seviyor insanlar anlamış değilim.

Aradığım filmler de yukarıdakine benzer olursa sevinirim. Konu tarz olarak. Teşekkürler!

 
La vie de bohème


  • derbeder58  (23.06.11 23:30:55 ~ 23:31:25) 
(bkz: viridiana)


  • tepedeki psychedelic adam  (23.06.11 23:37:04) 
  • ermanen  (23.06.11 23:47:35) 
fellini, la dolce vita (?)


  • ilkinci  (24.06.11 00:01:23 ~ 00:01:39) 
A.A. Tarkovsky- STALKER
Nuri Bilge Ceylan- UZAK
Krzysztof Kieslowski- A Short Film About Love
Krzysztof Kieslowski- A Short Film About Killing

bunları izledikten sonra

Ingmar Bergan - PERSONA
  • sorumvarbenim  (24.06.11 00:21:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.