Giriş
(8)

Konsolosluğa giderken kıyafet nasıl olmalı?

unspokenlies reloaded
Evet panpalar soru zaten başlıkta.Yarın vize için Ankara Hollanda konsolosluğuna gideceğim. Kıyafet önemli mi?
Evet panpalar soru zaten başlıkta.

Yarın vize için Ankara Hollanda konsolosluğuna gideceğim. Kıyafet önemli mi?
0
unspokenlies reloaded
(23.06.11)
sonuçta bir ülkenin diplomatı ile görüşeceksiniz. çok resmi değil, çok spor da değil; bir kumaş pantolon, gömlek ya da t-shirt giyip gidebilirsiniz.
0
reducto
(23.06.11)
diplomatı ile falan görüşmüceksin yahu... istediğini giy git.. orda çalışan memur yada memure ile görüşeceksin.
0
Angelismeee
(23.06.11)
@Angelismeee'ye istinaden

dış işleri meslek memuru'na diplomat denir. dış işleri bakanı görüşecek demedim, diplomat dedim. :)

umarım vizenizi alırsınız.
0
reducto
(23.06.11)
ahahhahah altı üstü memur karşındaki, bu kadar büyütmeyin :) keyfine göre takıl.
0
roket adam
(23.06.11)
ben şort tişört le gitmiştim en son kimse bi şey dememişti.
0
rurouni
(23.06.11)
tipinin "abi ben oraya gidip hemmmen toz işine giricem" der gibi olmamasına dikkat et. :)
0
nacht des todes
(23.06.11)
ben şort t-shirt ile gittim hep. hatta mümkün olduğunca ciks görün. hırbo lan bu demesinler. yazları okul bittiğinde avrupayı gezen genç ciks gruplar vardır ya öyle bir imajın olsun. modern cool türkiyeli imajı iyidir.
0
barkopasa
(23.06.11)
Ayrıca vizeyi veren/vermeyenler de onlar değil, evet bir nebze "mülakat" notu veriyorlar fakat elinizdeki belgeler zaten iyiyse istersen çıplak git.
0
roket adam
(24.06.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.