[]

Atarax - uçuş gerginliği?

atarax içtim uçağa binmeden bana çok iyi geldi diyenler?

edit: lütfen içki önermeyiniz.


 
2 kadeh bişi iç bence atarax çekilecek dert değil


  • mahnita  (23.06.11 17:39:38) 
melissa çayı ya da ıhlamur iç, kimyasal bir şey kullanma derim.


  • bak ne diycem simdi  (23.06.11 18:02:06) 
atarax? delirme...
anti-em iç çok kimyasala bağlanmak istiyorsan..

  • koskoca devletin adi osmanli lan  (23.06.11 18:25:00) 
ben genelde yolculuğa çıkmadan önce biraz gergin, tedirgin olurum. iki üç gün önceden günde 3 atarax alıyorum, iyi geliyor. uçağa binmeden hemen önce bir tane atarax içerseniz, etkisini göremezsiniz. daha önceden içmeye başlamak lazım.


  • inheritance  (23.06.11 18:28:03) 
ben de ilk başlarda çok korkuyordum uçağa binmekten. 3 saatlik yolda sürekli nabız 150 atıyordu, baktım bu iş böyle olmayacak. sık sık uçağa binmem gerekiyor. başladım uçak nasıl çalışır, ne durumlarda kaza olur vs araştırmaya. özellikle geçmişte yaşanan kazaların sebeplerini falan okumaya başladım. hani hangi şartlarda kaza olur.. açıkçasın araştırıp öğrendikten sonra daha rahat bir şekilde uçağa binmeye başladım. bir nevi ikna oldum yani uçağın kolay kolay düşmeyeceğine.

bir de ilk başlarda korkudan hep koridor kenarı isterdim görmeyeyim diye sonra kendimi cam kenarında otumaya alıştırdım ve taa o kadar yüksekten dünyaya bakmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu farkettim.

ve sonunda hiç yapamayacağımı düşündüğüm uçuşu başarıyla tamamladım, taa vancouver'a uçtum okyanus aşarak. hatta uçuşun ortasında pilot anons yaptı öndeki uçaktan haber geldi kötü türbülansa düşmüşler haberiniz olsun yerinizden kıpırdamayın diye bu bile beni germedi.

söylemek istediğim şu ki, uçuş korkumu bir anda yemedim tabi ki ama uçuşun mantığını kavramak, kazaların nasıl gerçekleştiğini öğrenmek bana yardımcı oldu.
  • very pigmented melanosome  (23.06.11 19:15:50) 
atarax bir işe yaramıyor. passiflora iç yarım şişe.


  • mr fusion  (23.06.11 19:51:55) 
yeşil reçeteli ama yazdırabilirsen veya bulabilirsen tabii ki en iyisi xanax. tatlı ve huzurlu bi yolculuk yaparsınız.


  • durdenist  (23.06.11 22:54:42 ~ 22:56:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.