[]

hangi telefon

30-40 yaş arası kadınlar heyo. Doğumgününüz geldi çattı. Hediyeniz geldi, heyecenla paketi açtınız. Aaa cep telefonu. İhtiyacınız da vardı hani, sizin emektardan sıkılmıştınız. Üstelik hayalinizdeki telefon bu yahu.

Ama işte hangi telefon bu? Hangi telefonu istersiniz?

Yazanların elleri dert görmesin

 
ayfondört

görmedim kime sorduğunu :) neyse kalsın böyle ne yapalım.
  • istanbul beyefendisi  (23.06.11 16:53:41 ~ 16:54:43) 
anneme samsung galaxy tab aldık anneler gününde. çok beğendi. dizilerini ondan izliyor :) tv bize kalıyor :P :D ama güzel bir cihaz ve telefon, tavsiye ederim.

not: er kişiyim.
  • reducto  (23.06.11 16:54:12) 
Walla ne yaş değil ne tarz olduğunuzla ilgili bu soru.

twitter,Facebook,mail heed hödö içinde geçiyorsa günü bir iphone, anam ben karışık şey sevmem bütün gün işte internet başındayız zaten, arasın mesaj atsın yeterse nokianın sade ve şık modelleri (şimdi bilemedim), gezelim görelim bi kişilikse kamera özellikleri güçlü, hafızası yüksek bişi olmalı.evet.ama genel olarak herkes iphone sever gibi sanki.
  • mahnita  (23.06.11 16:54:18) 
bir cok ozelligíni kullanmamasina ragmen annemde iphone3gs var ve cok seviyor.


  • dampire  (23.06.11 17:05:14) 
fiyat - performans - şıklık açısından nokia 2730 classic yeterli bence.
şarjı uzun, nete de giriyor, kamera ters tarafta olsa da 3g'si var.
tarza önem veren bir anneyse, pembeli cicili bicili bir şey onu mutlu etmeye yetecektir, arka pana da ikinizin bir resmini koyarsanız harika olur.
  • 9kuyruklukedi  (23.06.11 17:18:14 ~ 17:19:13) 
anne bu touch screen işini sever mi? onu araştırmak lazım.


  • magara adami  (23.06.11 17:30:00) 
cemek ben anlamadım annenize mi alıyorsunuz telefonu sevgilinize mi?
bence i phone.

  • pufizm  (23.06.11 18:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.