[]

animatörlük

bu nasıl bir iştir aga? otellerde yapılanından bahsediyorum. bazıları süper iş, ortam süper, çok eğlenceli, zevkli diyor, bazıları itin götüne sokuyor, bok gibi iş diyor. nedir durum tam olarak?




 
karakterine göre değişir, benim gibi pek konuşkan biri değilsen itin götüne sokarsın tabi, çok çenebaz durmayan biriysen konuşmak için süper fırsat.


  • ravenudon  (23.06.11 15:20:51) 
para kazanamazsın.ancak çerez parası çıkar.karı kız ortamı artık pek yoktur.ruslar ve ingilizler artık çoğunlukta olduğu için birbirleriyle takılır.sabah 10 akşam 12 ye kadar çalışırsın.yaptığın maymunluk ve milletin seni adam yerine koymaması yanına kar kalır.özetle yaşın 20 nin altındaysa ve illa merak ediyosan yap ama 20 nin üstündeyse yazık be abi sana.yapma yani girme bu işlere.


  • hari  (23.06.11 15:21:05 ~ 15:22:18) 
niye para vermiyorlar mı doğru düzgün?


  • baldur2  (23.06.11 15:22:57) 
yatacak yer ve yemek verirler.onun dışında zaten düzenli maaş diye bişey yok.arada bi cebine seni küstürmemek için cep harçlığı verirler.50 /100 tl gibi.iş boktan yanii kısaca


  • hari  (23.06.11 15:26:45) 
Bundan 4 yıl önce antalya'da gittiğim bir otelde animatörlük yapan biri ile olan sohbetimiz oldu.
Sana özet geçeyim.

1-Kız ortamın çok olur ama ana karakter olman lazım.Yan karakterlerden biri değil..

2-Para çok kazanamazsın...Öğle vakti ufak yarışmalar akşamları gösteri yapıyorlardı..Yani sabahtan akşama kadar bir durum görmedim.

3-Adam mutsuz ve bıkkındı.
  • ykup  (23.06.11 15:29:44) 
öğlen eğlenceleri, akşam gösterileri dışında gün içinde süren oyunlar vardır. mini golf, dart, okçuluk vs uğraş dur gün içinde millet eğlenecek diye.

sürekli güneş altında olmak var.

akşamki gösterilerin gündüz provaları olur.

ortalama bi otel ise aynı şeyler döner durur 15 günde bir. insanı bayar.

ciddi profesyonel bir ekipse hem birçok şey öğrenebilir hem de gerçek kareograflarla filan çalışabilirsin ama olup olacağın kareograf ya da şeftir ki bu sektörde kariyer istiyormsun?

her zaman bu alanda devam etmeyeceksen yarın öbür gün animatördüm ben ehe dersen kimse seni ciddiye almaz üstüne piç ortam çocuğu muamelesi görürsün.

kışın boşta kalırsın.

ciddi ilişkin olacaksa olsa kıskançlıktan çatlar.

çocukları sevmek ve iyi davranmak zorundasın.

aile kursan da yıkılır. ya da hasret kalırsın hep.

gençsen ve illa da sıfırdan bi kariyer çizeceksen animatörlükte o kadar yorulana kadar mağazacılık sektöründe şansını dene derim. hem hızlı yükselebileceğin hem de iyi kazanacağın bi sektör.
  • mahnita  (23.06.11 16:10:02) 
İki ev arkadaşım yaptı.

a) O dönemler biraz şikayetçilerdi.
b) Kızlar konusunda hayatlarının en iyi dönemiydi.
c) Şimdi videolarını izlerken kıkır gülüyorlar.
d) Şimdi ikiside iyi bir kariyer ve çok iyi bir gelirleri var.
e) Keşke aile falan olayları olmasaydı da biz bu işe ömür boyu devam etseymişiz diyorlar.
f) Hala o günlerin ekmeklerini yiyorlar.
g) 3 yaz bu işi yaptılar.
  • ggm  (23.06.11 16:13:40) 
@ggm
iyi gelir ve kariyerlerinin, animasyonluk geçmişleriyle alakası ne derecede?

  • baldur2  (23.06.11 16:27:55) 
KÖPEK gibi çalıştırdıklarını biliyorum. Sabah 8'de sahil aktivitesiyle başlayıp gece 12-5 arası disco rehberliği ile bitiriyorlardı, haftada bi gün izin falan, berbat.


  • roket adam  (23.06.11 18:37:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.