[]

trafik kazası

dün motorsikletimle bir trafik kazası yaptım ( bi polo bana yandan girdi). hastaneye gittim tabi hemen arkadamdan kaza yerine gelen polis motorumu otoparka çekmiş..

geç kaldığım hergün otopark parası bana giriyor sanırım ama almaya gidecek kadar iyi de değilim. ruhsatımı bi arkadaşıma versem motoru teslim alabilir mi? bi de kaç para öderim bugün gitsem?

başından geçen mutlaka olmuştur, bi yol gösterin abiler ablalar

 
öncelilkle geçmiş olsun.

tabi ki gidip alabilir arkadaşın. çok fazla ödemezsin diye düşünüyorum ama bu bizim otoparkçılarımız soyguncu insanlar biliyorsun yine de en acelesinden gidip al derim.
  • winston insani  (23.06.11 10:26:29) 
geçmiş olsun,

otoparkçılar ne yolarsam o moddalar.. belli bir tarifeleri var adamların ama abartı.. biraz gözü açık bir arkadaşını gönder. pazarlık yapsın, abi motorsiklet zaten falan filan
  • koskoca devletin adi osmanli lan  (23.06.11 10:28:22) 
geçmiş olsun önce
mevzu çok sinir bozucu bi kere 80lira çekici parasını ödüyosun tıkır tıkır
sonra da kaldığı gün başına 10 tl civarı bi para ödeniyo ruhsatını da aldılarsa senin yerine başkası alamıyo ben seke seke kendim gidip almıştım :/ çünkü ehliyet daha çıkmamıştı o sırada senin ruhsat duruyo birini gönderebilirsin ama aklında olsun kazadan sonra çok kötü durumda değilsen birisinden motoru güvenli bi yere almasını iste yoksa zırt diye damlayıp çekiveriyolar polis güzelleştirme derneğine gidiyo paralar :S bi de sana çarpan elemanın suçuysa kaza ona ödetmeyi dene seni taksiyle alsın otoparka götürsün falan..
  • jimicik  (23.06.11 10:37:20) 
@jimicik: arkadaşlarım olay yerinde kaldılar zaten polise yalvarmışlar adeta "ehliyeti de ruhsatı da burada, evi de iki dk uzaklıkta, çekmeyin motoru" demişler. ama dinlememiş polisimiz. motorda kaza da stop bile etmemişti çalışıyordu hala, şimdi çekici parası vermek koyacak:)


  • the kene  (23.06.11 10:42:28) 
şimdi eğer motosikleti kaldırıma falan almaya kalkışırsan evet gene çekiyolar çünkü yaya trafiğini engelliyo fln diye bahane edip çekiyo ki yasal olarak yapabilir bunu ama arkadaşın alıp eve götürücem diyo ve buna rağmen hala çekiciyle götürüyolarsa bu o lavukların şerefsizliği artık yasal da olmaması gerek ben çok tartıştım ama alıyolar işte o parayı hiç de pazarlık olmadı -ya da ben beceremedim-polislerin otoparkçıdan komisyon aldığını düşünüyorum yoksa niye kastırsın bu kadar..çok ciddi bi rant kapısı olmuş artık biyerlere şikayet etmek lazım ama kim dinler...


  • jimicik  (23.06.11 10:51:31) 
@jimicik: amcam birinde çevirmeye girmiş arabasıyla, bi eksiği varmış arabanın. polis otoparka çekecez demiş(otoparkta 500 metre ileride). amcam arabanın sağlam olduğunu, kendisinin 500 metre ileride otoparka götürüp bırakabileceğini söylemesine rağmen çekici çağırıp 60-70 lira kösmüş. enteresan işler bunlar


  • the kene  (23.06.11 11:14:51) 
abi öncelikle geçmiş olsun.arkadaşın alabilir ama bence gitsin kaza yapan (allah korusun) vefat etti felan desin duygu sömürüsü yapsın adamlar belki para bile almaz.biz öle bişeyler yapmıştık arkadaş sağlam oyuncuydu ama ağlamış felan yani :)


  • zıcanadam  (23.06.11 11:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.