[]

yolcu gemilerine pasaport-italya, yunanistan

nasıl hallederim ben bu işi? ne kadara mal olur? indiğimiz limanlarda ne kadar harcarım??




 
Dünyanın en anlaşılmaz sorusunu sordugunuz için tebrikler!


  • bcm  (22.06.11 22:41:35) 
sırf tur ücreti 800 ila 2500 € arasında değişiyor. ne kadar harcayabileceğini tahmin etmemiz için kendin hakkında biraz bilgi ver istersen.

(bkz: sen çok yanlış gelmişsin kardeş)
  • makineci  (22.06.11 22:59:50) 
şimdi şekerler tur ücreti heç mööm değil. pasaport çıkartmam lazımmış. bunu nereden nasıl çıkartırım. yunanistan için ayrı, italya için ayrı mı çıkartıcam pasaportu? ayrıca pasaport bana kaça patlar?

tur esnasında uğranılan yerlerde yemek falan yesem bir iki ufak minicik hediyeler alsam misal minik italyayı hatırlatan heykelcikler gibi, ne kadar harcarım bunlara. yeme içme zaten gemiden olacak. hiç gitmedim ben yurt dışına ne bileyim işte. öle bi teklif geldi, değerlendireyim dedim. heyecan yaptım. ne var?
  • bıdıbıdı  (23.06.11 00:30:55) 
pasaport defter bedeli 54 lira,harç bedeli ise pasaport sürene göre değişiyor(ucuz diye 6 aylık alma daha uzun süreli al)
pasaportunu sana en yakın ilçe emniyet müdürlüğünün pasaport şubesinden istersen randevula istersen sıra numarasıyla alabilirsin.şehrindeki pasaport şubeleri ve daha çok bilgi için: www.epasaport.gov.tr
iki ülke için iki ayrı pasaportmu çıkarıcam sorunu umarım yanlış sormuşsundur,vizele karıştırıyorsundur :) ayrı pasaport çıkartmana tabiki gerek yok..bazı gemi turları yunan adalarına vizesiz götürüyor vb.seninki öylemi bilmiyorum ama eğer vize lazımsa bir duyuru daha aç derim,tur esnasında ne kadar harcayabilceğin konusunda tabiki fikrim yok.insana göre,gidiceğin limanlara göre değişiyor.atıyorum symi adasında 2-3 euroya aldığın şeyi mykonos'da 6-7 euroya alabilirsin..
  • ef  (23.06.11 02:16:16 ~ 02:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.