[]

ah bu kediler,

pek sevgili kedisever duyurucular,

p.tesi akşamı 1,5 aylık bir iran kedisi ile yaşamaya başladık. İlk kedi deneyimimiz olduğundan panik içerisindeyiz zira garibim geldiği günden beri kakasını yapmadı.

royal canin'in bebek kedi mamasını yiyor (gayet iştahla) suyunu da içiyor ama... karnına masaj yaptık, poposunu ılık sulu pamukla ovduk.. başka napabiliriz, veterinere götürsek mi yarın?

 
zeytinyağlı pamuklu kulak çöpünü sürün deneyin bir de.


  • velvet revolution  (22.06.11 21:43:10) 
kabız olmuş olabilir, zeytinyağı içirin biraz.
fazla veririz diye korkmayın, çünkü fazlasının zararı yoktur.
ama boca etmeyin tabii.
yani bir çay kaşığıyla, tatlı kaşığı arası gibi bir ölçü verebilirsiniz.
sabaha kadar yapmazsa sabah yine verin.
eğer yarın da yapmazsa, gün içinde götürün bir veterinere, lavman yaparlar olmazsa.
ama sanmıyorum yapmayacağını.
  • blatta hiberna  (22.06.11 21:49:40 ~ 21:50:18) 
bi damlacık zeytinyağı içirin açılır.


  • kediebesi  (22.06.11 21:50:22) 
fazla yemedikleri için bize etmiyor gibi geliyor. zaten enerjikler. ki en aktif büyüme çağları. mamalarımız da kaliteli ve vitaminli oldukları için pek artık oluşmuyor. benim kedimin misal 1. aydan beri haftada 2 kez eder. deli gibi yakıyor. hiç de sorun çıkmadı. ederken bakıyorum. hiç zorlanması yok. yağ gibi çıkıyor. ama zeytinyağını 2 gündeneyin. olmadı normal yağ da iş görür. ama meraklanmaya gerek yok. yapacağınızı yapmışsınız.


  • nezareten taharet  (22.06.11 23:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.